Ce ar trebui sa faca Presedintele Traian Basescu astfel incat protestele sa inceteze?

Posted: duminică, 29 ianuarie 2012 by Admin in Etichete: , , , , , ,
31

2012 Opinii Politic Proteste Proteste strada Social Traian Basescu Proteste Capitala Proteste Bucuresti Proteste in Romania Stiri Traian Basescu Declaratii de presa Traian Basescu Traian Basescu Conferinta de presa Cotroceni Traian Basescu declaratii 2012 Analiza Traian Basescu nemultumiri Traian Basescu Scandal Traian Basescu Violente Strada Traian Basescu Violente Traian Basescu Jandarmeria Romana Stiri Traian Basescu Sondaje Opinii Traian Basescu Reactii Traian Basescu Politica Stiri USL Stiri partide politice Stiri PDL Stiri PSD Stiri PNL Stiri PC Realitatea Tv Romania TV Antena 3 moguli de presa manipulare presa Presedintele Romaniei Traian Basescu Presedintia Romaniei Cine va castiga urmatoarele alegeri prezidentiale
Multumim pentru vot! Trimite sondajul si cunoscutilor tai!!!

Twitter Facebook Stumble Stumble Digg This Technorati

31 comentarii:

  1. Anonim says:

    ar trebui sa zboare din Cotroceni! Jos Basescu!

  1. Anonim says:

    Ar fi trebuit sa nu mai apuce alegerile pt al doilea mandat. Acest individ este vandut finantistilor mondiali. Ceva urat se pregateste pt Romania si se pare ca si basescu impreuna cu clica lui dau concursul pt ca sa se petreaca distrugerea Romaniei. Deasemenea, chiar de-ar vrea sa demisioneze, cei ce-l sustin in aceasta functie si care l-au si numit (nu au contat voturile romanilor) nu-i vor permite demisia caci lacomia acestor grupuri de interese ale presedintelui au atins paroxismul si inca mai au ce fura din tara noastra. Basescu si camarila lui trebuiesc demisi in forta, de buna voie acesti mafioti niciodata nu vor parasi ciolanul.

  1. Anonim says:

    Mai terminați cu aberațiile voastre. La proteste 90% erau plătiți. Nici un președinte nu a fost bun pentru România? Nu credeți că noi ar trebui să facem mai mult? Uitați-vă în jur peste tot se fură, toți fură la greu: PDL, PSD, PNL, PRM, PP, UDMR și alții care nu sunt înregimentați politic. Sunt oameni care nu vin cu mâna goală de la serviciu nici morți, să fure ei măcar un capăt de ață că așa se simt bine. De unde credeți că fură? Să fim mai responsabili, mai atenți la ce este în jurul nostru și va fi mai bine.

  1. Anonim says:

    Sondajul este tendenţios. Trebuia să aibă şi varianta rămânerii preşedintelui în funcţie şi aceeaşi putere guvernamentală până la alegerile care pot reaşeza scena politică.

    Acum, când economia mondială e la reanimare şi nu ştim dacă se va face bine, normal ar fi să nu creăm instabilitate de toate felurile, dând astfel României bobârnacul suficient pentru a trece din echilibru fragil direct în prăpastie.
    Dacă n-ar fi anul acesta alegeri, poate că alegerile anticipate ar avea ceva logică.

  1. Anonim says:

    adevarul este ca in acest moment exista doua ROMANII; UNA A NOASTARA A CELOR PESTE 90%, SI UNA A LOR A RESTULUI PANA LA 100%, ACEI PRIVILEGIATI PE CARE NOI I-AM PUS ACOLO PRIN VOTUL NOSTRU SI ACUM PE EI NU-I DOARE NICI IN CUR DE NOI , SA VINA PRIMAVARA SI SA FACEM CURATENIE IN TARA DE BASESTI , BOCI SI ALTI PIGMEI AI NEAMULUI. PLECATI DE LA PUTERE RETARDATILORRRRRRRR

  1. Anonim says:

    Constitutia trebuie sa aiba articole care sa previna instaurarea unor regimuri autoritare.1.Tara trebuie sa fie o republica parlamentara,iar presedintele sa aiba atrubutii minime.2.Chiar daca in tari cu veche democratie presedintele are dreptul la 2 mandate,in Romania,unde tentatia totalitara e mare,presedintele sa aiba un singur mandat.3.Constitutia sa aiba prevederi clare care sa nu mai permita interpretari abuzive.Este inacceptabil ca legile sa fie adoptate cu 0(zero) voturi pentru,fiindca nu are destule contra.4.Multe altele.

  1. Anonim says:

    Nu simpla demisie ci fuga intr-o tara, care nu extradeaza.

  1. Anonim says:

    Ar trebui sa plece inainte de alegeri, pana nu-l atinge cineva. Insa, inainte ar trebui sa dea socoteala natiunii ce s-a facut cu banii imprumutati, cu cine i-a impartit, apoi toti sa faca puscarie pe viata, deci nu plecarea, ci intemnitarea!!!!

  1. Anonim says:

    Cica: "Ar trebui sa demita Guvernul Boc"

    Presedintele nu poate sa demita guvernul. Mai cititi si voi constitutia Romaniei inainte de a scoate sontaje pe banda rulanta

  1. Anonim says:

    Toti cei care au nenorocit aceasta tara trebuie sa raspunda in fata legii, inca mai cred ca cineva va avea puterea sa arunce dupa gratii pe viata pe acesti nemernici.

  1. Anonim says:

    sa nu mai candideze pentru urmatorul mandat
    imbecilul e in guvern din 1990
    e in stare sa faca precum javra ailalta de putin (pute-in)..adica pute pe dinauntru

  1. Anonim says:

    Astia care sustineti PDL, mai duceti-va dupa Ceausescu.

  1. Anonim says:

    Imbecilii pupin=pu=listi basisti, posteaza la greu pt a se crea ideea ca sunt multi cei care mai sprijina mafia baseasca. Nu scarbelor, ni s-a acrit de voi ca de otrava. Sa plece impreuna cu lingaii nesimtiti din guvern si din jurul presedintelui clientela si sa ne lase in pace. Lacomia lor este proverbiala. Au furat miliarde de euro in numai trei ani de domnie si nu s-au sarturat, nu le ajunge, inca mai vor. Nu vor sa cedeze pana nu pun mana si pe Rosia Montana unde au de castigat grosul. Sper sa fie judecati pt infractiunile comise pana acum de o justitie echilibrata.

  1. Anonim says:

    pedelacilor se vede de la o posta ca este patronat de voi acest site

    scarnaviilor..jos cu voi!

  1. Admin says:

    @Anonim: Inca o data, in numele echipei Romopi tin sa precizez ca foarte multi arunca cu tot soiul de insinuari: unii ne fac "basisti" altii "uslisti". Noi suntem de parere ca nu avem nicio culoare din acest punct de vedere. Uite acest sondaj ti se pare a fi "portocaliu"? http://romopi.blogspot.com/2012/01/esti-de-acord-cu-alegerile-anticipate.html

  1. Anonim says:

    1. Da, cred ca aveti o culoare portocalie evidenta.
    Iar voluntariatul vostru este, fireste, platit. Cu mult, cu putin ...nu e treaba mea. Sau e si treaba mea pentru ca s-ar putea ca banii sa vina de la stat...adica de la toti.

    2. Sondajele voastre nu au nici o treaba cu sociologia adevarata pentru ca variantele voastre sunt evident directionate ..spre unde vreti voi. E plin netul de eforturi asidue acum sa tot directionati opinii ... stiti ce e oribil in tot ceea ce faceti ...ca va dati anonimi si independenti politic desi duhniti puturos in ceea ce intreprindeti.
    Dar pentru voi e doar un serviciu nu?

    Spor la prostit lumea bai echidistantilor!

    Si inca ceva anonimilor ...eu ma numesc Sorin Agachi.

  1. Admin says:

    Stimate Domn,

    Echipa Romopi va respecta opinia, insa va rugam sa va uitati peste 4-5 dintre sondajele propuse de noi, pe care le regasiti mai jos. Uitandu-ne pe comentariile primite o sa vedeti ca in Romania de astazi, cei mai multi dintre noi se preocupa de ce parte sunt si mai putin de problemele curente pe care le avem. Foarte multi ne-au catalogat „portocalii”, altii „comunisti”, altii „basisti” altii „usl-isti” altii "pupincuristi" desi noi nu am inteles pe ce am fi "periat". Lasam la latitudinea celor mai multi sa ne catalogheze. Echipa Romopi a luat decizia ca aceasta sa fie ultima data intervine vizavi de astfel de catalogari. Fiecare este liber sa creada ce doreste. De altfel nici daca ne-am prezenta la spovendanie cu dumneavoastra si am marturisi in fata Bisericii, nu ar fi suficient.
    1. http://romopi.blogspot.com/2012/01/esti-de-acord-cu-alegerile-anticipate.html
    2. http://romopi.blogspot.com/2012/01/de-ce-credeti-ca-au-iesit-romanii-in.html
    3. http://romopi.blogspot.com/2012/01/ti-se-pare-justa-pedeapsa-de-2-ani-de.html
    4. http://romopi.blogspot.com/2012/01/crezi-ca-situatia-romaniei-politico.html
    5. http://romopi.blogspot.com/2012/01/cine-crezi-ca-are-dreptate-in-disputa.html

    Multumim pentru vizita si va mai asteptam!

    Echipa Romopi

  1. Anonim says:

    Guvernul Boc a fost cel mai corupt cel mai incompetent si cel mai nociv '' guvern'' din istoria Romaniei.A marit aberant taxele si impozitele a taiat pensiile si salariile ,a stopat investitiile, nu a atras fonduri europene, a inventat un lmpozit ''forfetar'' [retras ulterior] care a inchis sute de mii de firme...si cate alte nenororociri..Acum vrea sa dea gratis ocultei mondiale sistemul energetic national si resursele de la Rosia Montana..Si guvernul Nastase a fost nociv si corupt dar nu in halul asta.. Romanii au devenit primul popor de sclavi in propria tara ..Asa ceva nu cred ca v-a mai exista ..

  1. Anonim says:

    de ce ar trebui sa-i mai platim casa,drepturi,masina ,paza si alte
    drepturi dupa ce nu va mai fi presedinte ? MERITA OARE ? sa actionam si sa-i anulam aceste drepturi sa traiasca din ajutorul "fetitelor"

  1. Anonim says:

    guvernul boc a creat pana in prezent un echilibru economic in romania pe o perioada foarte dificila pe plan mondial, aici va dati toti cu parerea si strigati jos cutare si jos cutare daca cei specializati in studii econimice zic ca e bine ascultatii pe aia numai ca la noi nu se poate ca tot romanul se pricepe la toate, va prosteste televizorul si inafara de ce vedeti acolo nu stiti nimic altceva, va doresc un dan diaconescu presedinte in direct sau in reluare cum vreti voi si da doamne sa va dea la fiecare cate 25000 de euro sa fiti fericiti. televizorul prosteste poporul

  1. Anonim says:

    prefer stabilitate mica cu sacrifici pe lenesi bugetari decat sa ma trezesc intr-o tara ca grecia, spania, italia , ungaria , irlanda , pica si anglia acusi,

  1. Anonim says:

    domnul basescu sa caute o mina marina de mare putere(de vreo 12tone) sa o duca in parlament...sa o amorseze, sa convoace parlamentul si senatul pentru a-si anunta demisia si plangand sa se arunce in aer impreuna cu toata clasa politica.
    ar fi cea mai buna solutie...am sarbatori pe strazi ca la castigarea cupei europene.
    mai in gluma mai in serios poate domnul basescu sa deturneze un avion macar...sau un vapor in care se afla opozitia si tot pdl-ul...vezi polonia.
    pentru binele tarii.
    amin

  1. Anonim says:

    Sunteti niste handicapati, uitati-va in jurul vostru la tarile "civilizate" inainte de a face comparatii. Imi place ca toti rostiti sintagma "cel mai corupt guvern" dar italia/spania/grecia/portugalia/irlanda, toate tarile unde neamurile voastre sau chiar voi ati fugit ca niste incompetenti si incapabili de a reusi in propria voastra tara. Ne-ati lasat pe noi, tinerii, sa muncim pe branci ca sa suportam (din buzunar) babalacii comunisti care ies in strada cand se arunca cu covrigi electorali. Bagati-va mintea in cap baaaa! Altii sunt intr-un cacat mai mare decat noi, tarile in care visati voi la vacanta sunt intr-un cacat mai mare !!!

  1. Anonim says:

    *tarile la care visati voi la vacanta [...]

  1. Anonim says:

    + inca o chestie, voi, toti arogantii care aveti impresia ca traiti in vreo super-putere de tara si plangeti de va ia dracu cand sar impozitele si taxele...pai ma..ganditi-va...daca din 2000 pana acum nu se faceau lucruri bune ajungeam toti sa locuim pe strada si cativa multi-miliardari. Exemplul clar ar fi INDIA ! Faptul ca strigati ce vi se arunca in creier pe la televizor inseamna 2 lucruri: 1. aveti prea mult timp liber (un om normal nu are timp de televizor decat vreo 2 ore, maxim, seara) 2. daca aveti intr-adevar prea mult timp inseamna ca nu aveti capacitatea de a judeca cu propria voastra constiinta ce se intampla in jurul vostru. P.S: Numele meu este Popovici Gabriel-Sorin, 22 ani, Bucuresti. Ma puteti gasii pe Linked-In/Facebook (asta asa, apropo, de cat de anonim ma simt cand va aud/vad/citesc)

  1. Anonim says:

    e interesanta idea siteului. totusi, cred ca n-ar strica si o sectiune de raspunsuri libere/opinii/articole/dezvaluiri, etc.
    a, si scrieti clar in commenturile postate pe diverse media cine sunteti , ce vreti si care e adresa voastra directa.

  1. NickB. says:

    PRESEDINTELE NU POATE DEMITE GUVERNUL! Dupa anumite comentarii se pare ca avem de-a face cu cu clienti ai Spalatoriei de creiere A3.

  1. Anonim says:

    in giurgiu nu sunt locuri de munca si basescu cu pdl ne spunca nu vrem sa muncim sa ne spuna unde concret nu sa ne invirte ca unde e carte multa e si prostie multa pdl ne cred prosti si ei cei mai desteptila furat iau mintit pe cei de la sate ca o duc bine daca ii voteaza si dupa ce sia vazut sacii in caruta is bat joc de ei NEAU VINDUT TARA BUNICI NOSTRI AU MURIT PE FRONT PENTRU TARA SI NU A DATO LA STRAINI IAR ASTEA AU VINDUTO JOS CAPITALISTI

  1. Anonim says:

    Multi prosti mai sant pe lumea asta Doamne!! Cand Iliescu a avut 3 mandate nici unul nu misca in front iar un presedinte care este in mandatele constitutionale este judecat.Constitutia Romaniei a fost scremuta de Iliescu si clica lui de bolsevici,aceiasi constitutie a fost modificata tot pe timpul lui Iliescu si comunistii lui dupa anul 2000 dar cand se incearca modificarea constitutiei de catre alta formatiune politica vin PSD-istii lui Iliescu si tipa ca aceasta constitutie sa fie modificata dea catre cei care vor venii la guvrnare dupa alegeri,acesti PSD-sti sperand sa fie ei aceia, VI SE PARE NORMAL ACEST LUCRU? Democratia s-a dus dracului in Romania atat timp cat se vrea opozitia in minoritate vrea sa guverneze in locul majoritatii.Daca ar fi fost o dictatura, credeti ca tv-le Antena1-2-3 si Realitatea ar mai fi emis? Credeti ca daca ar fi fost o dictatura si-ar maifi permis cineva sa injure presedintele si sa nu pateasca nimic? Credeti ca cei 20000 si ceva de mii de cetateni din Romania reprezinta aceasta tara?

  1. Anonim says:

    pt ca toate ii vin de la ILIESCU 3 MANDATE, ar trebui sa dea cu apa pe ei.Sa le spele mansarda de manipularea iliescului+dudului+margarintei+ miselului. TUNURILE DE APA PE EI, azi, maine, si sa faca baie si boschetarii. apa calda si dupa la spital si dupa la politie sa suporte costurile.Caci precis vor fi mai mari dacat sumele cu care au fost platiti.Nu au bani? La munca in foflosul comunitatii fie dezapezire, fie curatenie si sa plateasca si serviciul de paza care-i verifica in acest timp pe ei. Iata ca se poate face curat in Bucuresti si restul oraselor unde sunt manifestanti.Si sa plateasca serviciul de spalare a imbracamintei udate si spitalizarea si analizel;e din care sa reiasa starea sangelui lor, cu sau fara alcool.

  1. Anonim says:

    @Anonim mai paranoicule basescu a fost tot in partid cu iliescu pana in 96 , nu erau ei prieteni buni? dar nici asa nu a tinut ala poporul oricat era de comunist...nu vezi ca asta baga intriga peste tot ce fel de fraier esti...sau te tine ma.ta aks sa iti dea bani de baut o cola? .....sau ii su.gi pl vreounnuia care il lin.ge in c.ur pe boc