56


Acest sondaj a fost redeschis, la sugestia vizitatorilor! Mai jos rezultatele precedentului sondaj!

Multumim pentru vot! Trimite sondajul si cunoscutilor tai!!!

Twitter Facebook Stumble Stumble Digg This Technorati

56 comentarii:

  1. Anonim says:

    este acuzat de dictatura si pe alta parte il jigniti in toate felurile(chior,javra etc).se contrazic singuri deoarece in cazul unui dictator sigur nu mai aveau ocazia sa il jigneasca a doua oara

  1. Anonim says:

    Indiferent de ce a facut, este conducatorul ales de populatie, este conducatorul Romaniei si, implicit, al nostru. Nu trebuie sa-l jigniti, la fel cum nu trebuia sa-l omorati pe Ceausescu, un popor care-si ucide conducatorul este un popor blestemat. D'aia s-a si ajuns aici.

  1. Anonim says:

    Aoleu, sa fug repede de aici...
    Ma contaminez cu Antrax portocaliu...

    (stiti bancul cu 'ratza ? .... atunci e bine...)

  1. Florin says:

    JOS COMUNISMUL!!!!!

  1. GFK says:

    Catre portocaliul ala care zice ca "e presedintele nostru..."

    O fi presedintele tau si a lu' mata, nu am obiceiul sa vorbesc asa, dar unii o merita, can vezi atata prostie... Eu si multi ca mine nu l-am votat din motive evidente, nu il recunoastem si nu il vom recunoaste in veci ca presedinte. A ajuns presedinte printr-o frauda evidenta si se tine cu dintii de putere prin orice mijloace posibile desi nimeni normal la cap nu il mai vrea.

  1. Admin says:

    Stai linistit GFK ca eu desi as fi putut ca admin sa moderez comentariul tau nu am sa o fac. Esti in locul unde poti sa injuri...E opinia ta, sunt si alte opinii pe aici si fiecare trebuie respectata...nu ma refer strict la a mea.
    P.S.: nici eu nu ma omor cu portocalii!!!

    Admin

  1. zexe says:

    hm,interesant popor,acum ceva timp era cool Base,acum e javra ordinara...expresie folosita de politai,acei politai care acum ...bat bine,mai ales prin locuri ferite la fel ca militienii din vechime

  1. Anonim says:

    E jalnic pentru un popor sa-si permita batjocorarea unor defecte fizice, vezi chior..pitic... mda am uitat ca suntem cel mai frumos neam din lume, dar rai la suflet!!!

  1. Anonim says:

    Trebuie sa fi retardat ca sa vorbesti asa despre presedintele unei tari, chiar daca nu l-ai votat.Bunul simt elementar si faptul ca a fost votat de o majoritate te obliga sa-l respecti.

  1. Bianca says:

    Daca e asa cum zici tu anonim mai sus( primul anonim...deasupra mea :)). ATUNCI: la cati au iesit pe strazi...ar trebui sa ne fie frica in tara asta de retardati.....dar NU E ASA.

  1. Anonim says:

    ...sa nu uitam ca e cel mai coios presedinte pe care l-a avut Romania in ultimii 20 de ani. E singurul care s-a pus contra rusilor si nu a acceptat ca cineva sa-i sufle-n bors.....ultimii presedinti , unul a fost un jegos bolsevic vandut rusilor si celalalt unul slab, care l-a invins sistemul

  1. Mihai says:

    a fost coios...mai bine zis...pt ca eu crec ca nu va mai rezista mult la Cotroceni.

  1. cornel says:

    Necivilizat, incult, labil psihic, aceste elemente si alte cateva de aceiasi factura, ghidoneaza cei peste 6 ani ca presedinte, la acest gen de autoritanism ieftin. Simplificat dar real, incapabil de real profesionalism, reactioneaza in frecventele situati cand nu are un raspuns pertinent, de la ha, ha, ha trecand prin ,,iarna nu este ca vara,, si ajunge des la jigniri, atacuri aiuritoare la persoana, insinuari, samd.
    Pe fond, este una din numeroasele greseli ale acestui popor in o democratie tanara, care nu a generat valori.

  1. Anonim says:

    acum se vede de ec a castigat prostanacu asta prezidentialele,vad ca si acum are sustinatori din plin,cei care il sustin ar trebui sa reflecteze putin uitandu-se la protestatarii care merg cu copii pe strazi la grade - voi credeti ca aceia sunt nebuni?cei care sunt inca multumiti de sistem sunt cei care inca mai au ceva de castigat de pe urma acestui sistem,RUSINE SA VA FIE CELOR CARE CONDAMNATI ACEI RPOTESTATARI CU COPII IESITI IN STRADA DIN DISPERARE, VOI FI SI EU IN CURAND TATA DAR NUMAI SA AM CUTITUL LA OS AS RISCA SA IES CU COPILUL MEU LA O MANIFESTATIE DE NEMULTUMIRE,SI E CLAR CA SUNT DESTUI CARE AU CUTITUL LA OS,pacat ca sunt fff multi in acceasi situatie dar asteapta sa vada rezultatele facute de altii ei complacandu-se in situatia de a "PARTICIPA" la revolutie din "FATA TELEVIZORULUI" se vede ca basescu a innabusit SI SOLIDARITATEA DIN TARA ASTA,A SI ACUM E FOARTE VIZIBILA FRAUDA ALEGERILOR DIN STRAINATATE CA VAD CA ROMANII DIN TOATE TARILE SUNT SOLIDARI CU REVOLUTIONARII, a si inainte sa inchei trebuie sa va spun un citat de al unui prieten cu care am vb zilele astea la intrebarea "TU AI IESIT LA MITING PE STRADA?" el imi raspunde si poate avea si dreptate cine stie......"SA MEARGA CEI CARE L-AU VOTAT,APOI MERG SI EU"
    VA SALUT DRAGI ROMANI DE PRETUTINDENI STIU CA VIATA NOASTRA NU SE VA SCHIMBA MULT DAR MACAR CEI CARE AM INCERCAT SA O SCHIMBAM,VOM AVEA ACEASTA MULTUMIRE IN SUFLET,DACA VOM REUSI VOM VEDEA.........

  1. Anonim says:

    nu sant de acord cu aceste jicniri aduse lui sau altcuiva dovedeste lipsa de bun simt, de educatie...cei care nu pot mai mult mai bine sa taca stiti vorba aceea " daca esti prost mai bine stai acasa".

  1. Anonim says:

    Dacă Traian Băsescu ar fi fost un dictator, acest blog nu ar fi existat, noi nu am fi putut să ne spunem părerea, iar dacă am fi scandat ce se scandează acum....nici numele nu ni s-ar mai fi auzit ! Cei care au apucat vremurile unei adevărate dictaturi ştiu că numai dacă un vecin avea pata pusă pe tine , se ducea la secu' şi le spunea că ai vorbit urât de tovarăşu....apoi te săltau ăia şi scăpai, în cel mai fericit caz, după o mamă de bătaie şi 5000 lei amendă, care atunci erau căt două salarii bune !

  1. Anonim says:

    -jos Basescu!

  1. Anonim says:

    da fiindca este ditator
    asa scrie la dictionar:
    DICTATÓR, dictatori, s. m. 1. (În Roma antică) Conducător al armatei cu puteri politice nelimitate, ales de senat, în vreme de război, de răscoale etc., pe o perioadă de șase luni. 2. Conducător de stat care dispune de puteri politice nelimitate. ♦ Fig. Persoană care are o conduită autoritară, care caută să-și impună cu orice preț voința. – Din fr. dictateur, lat. dictator.
    Sursa: DEX '98 | Adăugată de RACAI | Semnalează o greșeală | Permalink

  1. Anonim says:

    Pe ce valuri de entuziasm au venit si Iliescu si Constantinescu si Basescu si cum li se termina mandatele in circ si huiduieli.Eu cred ca oamenii asteapta prea mult de la conducatori si fac prea putin pentru ei si pentru rezolvarea problemelor lor.Politicienii ar trebui sa vegheze la functionarea corecta a statului.Pe mine unul nu m-a dezamagit Base pentru ca nici n-am asteptat multe de la el,dar nu sint de acord cu manifestatiile si manifestantii.Cele bune

  1. Anonim says:

    ce site portocaliu...pe cine credeti ca pacaliti?

  1. Admin says:

    @Anonim:
    26 ianuarie 2012, 08:04
    ce site portocaliu...pe cine credeti ca pacaliti?

    Salut,

    Asta e parerea ta si o respectam.
    Insa noi am propus aceasta intrebare tocmai pentru a vedea ce cred oamenii. Nu stiu cum poate fi un site portocaliu in conditiile in care toata lumea poate exprima un raspuns la intrebarile discutate.
    Echipa Romopi iti multumeste pentru vizita si te mai asteptam!

  1. Anonim says:

    Javră îi spui unui animal. Orice animal are un anumit instinct, face ce trebuie pentru ca specia lui să nu fie periclitată. Băsescu nu prea face asta. Doar a promis că duce vaporul unde vrea el chiar dacă toți pasagerii se pierd pe drum. deci dacă îi spunem javră am desconsidera celelalte animale.
    Iar de ordinar nu poate fi vorba nici atât, mai degrabă extraordinar deoarece cam orice reguli sunt răstălmăcite și interpretate într-un stil propriu, bineînțeles în folosul lui și al unui grup restrâns de interese.

  1. Anonim says:

    javre portocalii!!!!!!!!!!!

  1. Anonim says:

    Dobitoci puturosi omul asta (Basescu)vrea sa va duca cu adevarat la liman iar voi va incapatanati sa va intoarceti in trecut.Pai Iliescu va dadea neica o mama de batae de nu va vedeati, sau chema minerii.Romania ajunsese o tara de bugetari(cum spune romanul, asa sa treaca luna, sa ei sigur ceva),asta este viitorul pe care vi-l doriti?Ati uitat cum in anii de trista amintire la televizor vedeai numai laude la adresa lui Nastase?Ati uitat de Petrom,Romtelecom,Jafo Onesti, de platoul Continental al lui Tariceanu 37 miliarde? si atunci nu ati mai reactionat asa de violent.Priviti bine in Europa pentru ca noi nu avem economie puternica asta se creeaza in zeci si zeci de ani si nu distrugeti prin intoarcerea in trecut pasii mici dar cu adevarat siguri care se pot face acum.Nu pdl-isti nu sunt niste ingeri dar cu siguranta fac mai mult bine chiar daca nu vedeti acum de cat toti ceilalti.Nu pentru ca ei sunt ca structura mai cinstiti dar capul lor Base vrea si ne vrea binele.Vedeti cine este in spatele binelui asazis al vostru,Felix,Iliescu.Priviti CV-ul lui Antonescu si acest Farfuridi al politici romanesti-gol,lipsit de continut fara trecut ,un somnoros.Ponta un baietel care parca iti da senzatia de foame.Intr-un post televiziune in care nu gasiti pe nimeni, care macar daca nu este aparat, sa faca pe avocatul diavolului,sa mimeze apararea celui incriminat sa nu credeti in independenta jurnalistica apostului .Ion

  1. Anonim says:

    Nu interpretez cu ura caracterizarea jignitoare, dar ruptura dintre presedinte si o majoritate a romanilor este iremediabila si cu o finalitate sumbra. O analiza logica a faptelor si personalitatii sale, duce implacabil catre escaladarea Raului. J.O. este un apelativ inca prea bland ptr. Traian Basescu, deoarece in finalul sau nefericit va provoca nenorociri imense populatiei. Este un om insemnat la propriu, in intreaga sa fiinta: la fata, la nume, la caracter, la suflet, este, fara nici o tagada, intruchiparea lui Satan. Emana prin toti porii ura si rautate, provocand in jur numai discordie; Asa trebuie sa fie un presedinte de stat, care sa fie al TUTUROR romanilor? E o rusine. Analizati-l mai profund, chiar cei care inca il simpatizati, nu prin prisma politici, ci d.p.d.v. uman, pana puteti "descifra" Interiorul sau. Priviti-i o poza circa un minut si veti simtii falsitatea , minciuna, si fatarnicia caracterului sau fetid. Apoi constati daca individul acesta ar putea IUBI, sau avea vreun PRIETEN adevarat, de suflet.

  1. Anonim says:

    Daca este o javra,putem sa-i spunem : "Iesi afara,javra ordinara!"Nu este nimic rau in asta...Profesorii i-au spus,medici la fel,politistii la fel,pensionarii la fel,un popor intreg iti spune asta,tu , javra ordinara,nu gandesti ca trebuie sa-ti dai demisia?...Esti un impostor nenorocit,asta esti !

  1. Anonim says:

    O MARE JAVRA ORDINARA, O HAIMANA,O LICHEA,UN GOLAN NENOROCIT,UN GUNOI,UN MIZERABIL CARE TREBUIE SA PUTREZEASCA IN PUSCARIE LANGA FINICULLBERCEA. AMANDOI DOUA LICHELE

  1. Anonim says:

    este un gunoi basescu si cu toata shleacta lui de hoti si criminali. m**ie sustinatorilor lui basescu

  1. Anonim says:

    Incredibil...inca mai exista sustinatori ai acestui regim neconstitutional ce practica genocidul social in forma de reforma.

  1. Anonim says:

    Prima data a furat voturile romanilor date lui Stolojan .Sa va aduc aminte ca nu exista candidatura in tandem .Candidatul era Stolojan.Dupa turul intai apare scena " draga Stolo " in care Stolojan se da lovit si Basescu preia ILEGAL candidatura aliantei "DA" si voturile date de romani candidatului liberal . A doua oara l-au votat mai putin de 5.ooo.ooo si cand a vazut ca pierde a folosit arma secreta ;Baconsky, ambasadorul de la Paris unde a fost un votant la 3 sec. Acum are incredere sub 8% si alaltaieri a declarat ca nu avem nevoie de suveranitate nationala .Luni , marti ,schimba guvernul.Ce ziceti,Sa o puna pe Udrea ? "HA,HA,HA,ce-mi plac glumele mele ! "

  1. Anonim says:

    nu m-ar mira sa o puna pe udrea, ii mai da o m*** si gata

  1. Anonim says:

    Daca nu azi cu siguranta maine presedintele Obama ai va cere si lui Basescu sa plece. Deocamdata l-a salvat generalul iarna. Oricum sfarsitul regimului e aproape.

  1. Anonim says:

    Totusi formularea e blanda

  1. Anonim says:

    merita mai multa chiorul basesc!

  1. Anonim says:

    Nu inteleg de ce nu se mai poate vota la acest sondaj desi la altele se poate,am si votat de altfel.Observ ca sunt 48% cei care nu sunt de acord cu acest "alint" pentru traian basescu,spre deosebire de 47% care sunt de acord cu "JAVRA ORDINARA".Intamplator eu fac parte din cei care sunt de acord cu acest apelativ si as fi dorit sa-mi exprim votul si aici dar nu se poate.Intr-o alta ordine de idei trag concluzia ca acel 47% poate fi de fapt mai mult,atata timp cat la toate celelalte sondaje rezultatele sunt anti basescu,nu vad de ce nu ar fi si aici la fel,mai ales ca eu,probabil si altii nu ne putem exprima opinia.

  1. Admin says:

    @Anonim:

    Salut,

    Nu mai poti vota pt ca sondajul s-a incheiat. Sondajul a rulat cateva zile in perioada in care au inceput protestele.
    Lucram in prezent sa lansam noi dezbateri la care te invitam sa participi!

    Multumim,

    Echipa Romopi

  1. Anonim says:

    orce persoana care a fost votata a fost premier in romania a fost o persoana care a fost urata de popor, dc? pentru ca romanu e o curva niciodata nu se satura cu ce are si vrea mai mult, si in romania nu se poate ca cineva care sa ne conduca sa o faca sa prospere , dc? pentru ca furam si furam absoluti toti toti toti, si ce furam exact castigul teoretic asa ca o sa stagnam pana pe la 2100 si ceva

  1. Anonim says:

    toti cei care-l urasc pe PRESEDINTELE BASESCU o fac ori din inconstienta ori din interese [vezi felix prin intermediul antenelor ', sov prin irealitatea ]nascase si psd ,si o fac pentru ca se apropie ziua solutionarii dosarelor din instante.eu sunt mandru de PRESEDINTELE ROMANIEI si ca mine sunt multi dar tacuti.cineva trebuie sa faca si ordine in TARA noastra .asta nu le convine la mafioti.pacat ca unii oameni se lasa asa usor manipulati.

  1. Anonim says:

    nu sunt mandra de presedintele meu si asta din motive lesne de inteles.cu regrete o spun dar acest popor isi merita soarta .

  1. Gioghi says:

    Este foarte greu si pentru persoanele care au in general un limbaj civilizat sa vorbeasca frumos atunci fac comentarii la adresa lui Base. Intr-adevar, multi dintre cei care il injura acum, il ridicau in slavi acum cativa ani, dar nu ei sunt de vina, ci minciunile pe care acest personaj le-a utilizat pentru a fi votat, asa ca nu ese de mirare ca acum da socoteala pentru ceea ce a promis si nu a facut. Nu l-am auzit in campania pentru prezidentiale sa fi promis taieri de salarii, pensii, mariri de TVA, s.a.m.d... Eu l-am votat pentru primul mandat, am votat pentru el la referendumul pentru inlaturarea din functia de presedinte, am votat pentru PDL inainte de formarea cabinetului Boc 1 dar imediat dupa aceea am ajuns sa regret toate acestea. De ce? Pentru ca numirea Elenei Udrea in guvern mi-a aratat tot ceea ce trebuia sa stiu: Basescu numeste oamenii in functie de obedienta pe care o arata fata de el, nicidecum pe criterii de competenta. Este si o caracteristica a partidului pe care il conduce, drept dovada uitati-va la componenta guvernului Ungureanu! Un personaj care a facut facultatea de educatie fizica si sport, oricat de pregatit ar fi in domeniul sau (sa admitem asta, desi ma indoiesc)sa aiba pe mana un minister atat de important ca ministerul dezvoltarii si turismului? Ce dovezi mai trebuiesc aduse pentru a demonstra ca Basescu conduce aceasta tara dupa bunul plac, parca facand in ciuda celor care l-au ales? Numai scriind aceste cuvinte si mi s-a umplut sufletul de scarba.Basescu nu mai are calitatea de Presedinte al tarii!!! Si-a pierdut-o prin numeroasele incalcari ale Constitutiei, lucru pentru care sper ca va da socoteala.

  1. Anonim says:

    un site clar pro-basescian! Este prima data cand intru pe acest blog, dar va asigur ca si ultima data! 48 la suta nu li se pare potrivita aceasta scandare, adica mai pe scurt "saracul" nenea base nu merita aceste jigniri ca la ce a facut el pentru popor si tara asta....Muriti lighioanelor!

  1. Cristi says:

    mie mi se pare ca este exact invers, si de ce zic asta: sunt vreo cateva sondaje unde sunt luati in vizor portocalii. Si in plus am vazut opinii pro si contra: unii zic asa altii invers...

  1. Anonim says:

    Vorbiti aici de bun simt.. de respect fata de presedinte.. oameni buni cum respecta el batranii care au muncit o viata si le taie din pensii sau mai rau,le da o pensie de nimic. Cum respecta el un student capabil iesit din facultate care nu si gaseste ani de zile un job.. sau cand iti pierzi munca disponibilizat, cand ajungi sa nu poti vb la munca si sa muncesti ore peste program doar de teama sa nu ramai fara job... El nu ne a respectat pe noi. NOI DE CE L AM RESPECTA?

  1. Anonim says:

    SUNTETI NISTE PROSTI!!!de-abia astept sa vina psd si pnl la putere,sa vedeti ce m..e o sa va dea!ori sunteti amnezici,ori sunteti pusti!ati uitat ce v-a dat iliescu in 90?v-a dat cu varf si indesat!in fine,sa vina psd,si o sa vedeti voi atunci foame!

  1. Anonim says:

    la intrebarea asta nu se poate vota! am incercat de mai multe ori dar pdl-ul e la BUTOANE! RUSINE MAGARILOR SI JOS CENZURA!!!!

  1. Admin says:

    @Anonim says:
    11 februarie 2012, 12:30
    la intrebarea asta nu se poate vota! am incercat de mai multe ori dar pdl-ul e la BUTOANE! RUSINE MAGARILOR SI JOS CENZURA!!!!

    Pentru a arata faptul ca ai judecat gresit, Romopi a redeschis un sondaj pe aceasta tema. Te invitam sa participi in perioada in care va rula acest sondaj.

    Multumim,

    Echipa Romopi

  1. Anonim says:

    in comparatie cu "tiganca imputita"...

  1. Anonim says:

    Au iesit in strada,cei care au cutitul la os:
    -"revolutionarii" (FALSI) care au pierdut 20 de bete/luna (papa bun)timp de ani, au mancat bine din banii statului(ai nostri)si acum "stop joc"
    -"pensionarii"(de 35 40 de ani) care au platit bani grei sa iasa la pensie (cu handicap) si acum "pass"(radeau de mine, ca ma duc la munca...ei band bere la carciuma din ...pansie)
    -cei foarte bine platiti
    -teribilistii

  1. Anonim says:

    la acest sondaj cine a votat nu este si el(ei)javra(javre)la fel ca base criminal imputit ce esti mai base.cine poate trai din 600 de lei pe luna pt.ca eu nu prea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  1. Anonim says:

    in sfarsit are si ROMANIA un PRESEDINTE cu sange in instalatie.dea-ia sa-au napustit toti MAFIOTII pe el.ce repede ati uitat regimul iliescu kgb care a vandut averea TARII pe un leu si au bagat in propriile buzunare miliarde de euro.sunt mandru de PRESEDINTELE meu.

  1. yvon says:

    din cate vad cei mai(_ oropsiti ai vieti*sunt bugetari,dar de milioanele de lucratori,. din sectorul privat nu spune nimeni nimic.si daca nu ma insel ei duc in spate toata povara.

  1. Anonim says:

    Nu l-am votat,nu-l suport,e un om rau,viclean si parsiv,iti dai seama cum te uiti la el.Nu-l consider presedintele tarii mele,ne-a demonstrat ca nu e pentru romani,e pentru PDL,FMI si buzunarele proprieii familii.A vindut nu numai flota, ci si demnitatea romaneasca,ne-a invrajbit si umilit,ne-a jignit si infometat,ne-a indatorat pe noi si copii nostri si pt. toate acestea trebuie sa PLATEASCA!

  1. Anonim says:

    Nici eu nu cred ca adresarea este cu bun simt.Este pe functia suprema in stat. Nu fata de persoana ci fata de functie trebuie sa avem respect.Sper ca nu o sa ma faceti portocal.Sa stiti ca un presedinte este extrem de manipulat.ei sunt abia pe un nivel 3din 8, deci mi au deasupra lor niveluri din care sunt manipulati. In general se face prin sex. Regina tenebrelor pe romania este cea care permite damezelor sa stea pe langa presedinte sau alti barbati de stat.Damezele sunt ajutate sa stea si apoi ele cotizeaza tenebroasei regine 15% pe caretenebroasa reginba le imparte cu generalii kgb si acest menaj a troix e convenabil lor, nu si poporului. Regina poate sa se atinga de imaginea damezelor, ele fac magie neagra oricui, doar ei nu li se permite!!!!!Aceasta codoasa si pestioaica este nascuta intr-o familie princiara de Bourbon Parma si este vizionara, adica vede viitorul, e nitel inrudita cu ciclopii din legendara insula a ciclopilor.Cicloapa este obsedata sa faca bani pe pielea poporului roman pt toata progenitura ei oligofrena.In Franta si Italia nu are cum, aia i-o trag la cur in doi timpi si trei miscari. Numai aici i se permite. TARA TUTUROR POSIBILITATILOR

  1. Anonim says:

    PANA CAND O TOT VISATI FRAIERILOR XA VOR DA SOCOTEALA? NU VOR DA.CA O SA II VOTATI PE URMATORII SI ATUNCI EI IAR SE ARANJEAZA SI TOT SCAPA FIECARE.cARE A FOST PANA ACUM LA PARNAIE SI A DAT TOT INAPOI? NICI UNUL ! PT CA TOT PE ASTIA II AVETI.ISI PUN CULORI DIFERITE SI TOT ASTIA SUNT.FOSTI REGI, FOSTI BOLSEVICI, LA FEL, TOTI AU PUPAT PAPUCUL BOLSEVIC.CARATI-VA CU TOTIII SI ATUNCI O SA FIE DEZASTRU. nU MAI TRIMITETI BANI IN TARA SI LUATI-VA PARINTII IN STRAINEZIA CU VOI.iNFIINTATI COLONII ROMANESTIU IN UNGRIA, ARE SATE CANALIZATE, SE POATE MUNCI IN AGRICULTURA SI VINDE LA PIATA PT AI BATRANEI SI NU PREA.SAU BRAZILIA SI MIGRARE IN GRUP, NU IZOLAT.CA PE VREMURI COLONIZAREA AMERICII. DUPA CE A FACUT CU PREMEDITARE ILIESCU DIN PARTIDELE POLITICE PE CARE LEA- ERODAT DIN INTERIOR, VEZI FI-SU TARICEANU IN PNL,TOTI SECUREII SUNT FOLOSITI PT A PUNE MANA PE ROMANIA. iNTAI AU UMPLUT SACUL BINE TOTI, APOI ACUM S-AR VREA IN MONARHIE SI CU NISCAIVA INRUDIRI CU PRINTZESE OLIGOFRENE.

  1. Anonim says:

    Sunt scarbit de prostia multor romani. Nu il am la inima pe Basescu. Nu l-am inghitit nici pe Iliescu. Dar nu cred ca Iliescu a fost jignit in halul in care a fost jignit Base, cu toate ca ala a participat la un masacru, la mineriade, s.a. pentru a-si intari pozitia lui si a mafiotilor lui, gen Bombonel si alti fosti comunisti. Unii il fac pe Base comunist! Dar Iliescu ce a fost? Copii, in primul rand trebuie respectata "institutia prezidentiala". Iar daca chiar Base nu mai poate fi suportat, dati-l jos, nu e o problema. Dar aveti grija cui intariti ascensiunea: lui Ponta automobilistul si lui Antonescu turbatul !!!!

  1. Anonim says:

    Pai "Base "pe mine dupa 42 ani de munca m-a facut asistat, ,ministrul lui m-a facut vierme si ciumpalac ,pe altii i-a facut gaozari sau tiganci imputite ,deci nu pot sa-l respect cu institutie cu tot si cu toti vandutii si tradatorii ca tine ,boule,FIINDCA MI_A TRADAT SPERANTA SI INCREDEREA SI NU MAI AM TIMP SA CRED CA VOI MAI SPERA CEVA CAND EL A INDATORAT ACEST POPOR PENTRU URMATOARELE MULTE GENERATII SI L_A DEZBINAT PENTRU TOTDEAUNA !Ba,cretinule ,ce popor isi uraste profesorii,doctorii, batranii,....? Fata mea ,singura si pe care cu mari sacrificii am facut-o mare, a ve nit acasa si mi-a atras cuminte atentia ca ea munceste ca sa-mi plateasca mie pensia .Cum crezi ca m-am simtit ,idiotule ,dupa 42 de ani de munca in care nu am avut nici-o intarzaiere si nici-o absenta nemativata sau concediu medical ,in care am muncit si sambata si duminica si peste program si amenintat de "Tovarasi " ca alde neam prost asta care a firat presedentia de doua ori .PRIMA DATA ERA IN "tandem "cu Stolojan care era candidatul aliantei " DA " Stolojan se da lovit si jigodia vine si zice "Draga Stolo ..." lacrimeaza si intra el mai departe .DE CE ??? UNDE SCRIE IN CONSTITUTIE DE TANDEM ???UNDE ESTE TEXTUL CARE II DADEA LEGITIMITATE ???...A DOUA OARA vine fascistul ala de Baconski care ne-a facut viermi si ciumpalaci cu voturile de la PARIS (unde era ambasador si unde s-a votat la fiecare trei secunde ),Provoaca o suaspendare, pentru a face un referendum ,in care trece cu de la sine putere ideea cu modificarea Constitutiei cum vrea el si reanpartirea teritoriala ,cum vor dusmanii Rumaniei ! Ai auzi prostovane tradator de planul Valev ??? DIN CE NEAM FACI MA PARTE TRADATOR NENOROCIT CAND SE VEDE DIN AVION CA BASESCU SI_A FOLOSIT PUTEREA PENTRU DISTRUGEREA IREMEDIABILA A ACESTEI TARI .Chiar nu-ti amintesti cand a jurat, pe Biblie, sa pastreze suveranitatea acestei tari si acum doua saptamani spune cu gurita lui in fata acestui popor ca trebuie sa CEDAM <SA CEDAM <SA CEDAM mai mult din suveranitate pentru a fi buni europeni Nici mie nu-mi plac ceilalti, dar sper ca vor fi un rau mai mic CAND ,INSA DAU DE TINE ,MA GANDESC CA POATE ESTE VRE_UN GAOZAR DE_AI LUI<TRADATOR <SI CA POATE DACA SUNTETI ASA MULTI VOM MURI CU ZILE CA SA TRAITI "BINE ??? " NUMAI VOI.