25


ce se mai intampla cu protestele din Romania 2012 stiri despre proteste strada din Romania 2012 protestatari strada Romania 2012 scandari de strada in Romania in Capitala in Bucuresti proteste si violente strada in toate orasele tarii stiri despre proteste din tara 2012 Stiri despre proteste anti Basescu anti PDL anti Guvern Boc Proteste Scandal Raed Arafat Basescu 2012 Raed Arafat la Ministerul Sanatatii 2012 Stiri despre Raed Arafat 2012 cum se vor incheia protestele din Romania 2012 cand se vor incheia protestele din Romania 2012 Stiri despre protestatarii din Romania Stiri Romania TV stiri Realitatea TV Stiri Antena 3 Traian Basescu Declaratii Traian Basescu Proteste strada 2012 Conferinta presa proteste 2012 Victor Ponta declaratii de presa 2012 Victor Ponta Premierul Romaniei Conferinta de presa USL PSD PNL PC 2012 declaratia lui Victor Ponta ce a declarat Victor Ponta despre Romania 2012 Stiri despre anunturile PSD Victor Ponta Scandal in Parlament Victor Ponta Comunicat Presa Victor Ponta Stiri PSD la alegeri Alegeri locale PSD 2012 Alegeri parlamentare PSD Cu cine voteaza Romanii in toamna 2012 Cu cine votezi la alegerile locale ? Cu cine votezi la alegerile parlamentare ? 2012 Voteaza si tu 2012 Alege PSD Alege PNL Crin Antonescu Presedintele PNL Victor Ponta Presedintele PSD Adrian Nastase Matusa Tamara Dosar Victor Ponta Blog Victor Ponta 2012 Primul Ministru al Romaniei Victor Ponta
Multumim pentru vot! Trimite sondajul si cunoscutilor tai!!!

Twitter Facebook Stumble Stumble Digg This Technorati

25 comentarii:

  1. Anonim says:

    au facut o mare greseala cei de la Usl, Victor Ponta si Crin Antonescu ca organizeaza acest miting...Oamenii nu se vor implica cu ei. Opozitia e la fel de praf precum actuala putere...nu exista alternativa..

  1. Anonim says:

    Trebuie sa ne alaturam tuturor celor care numai doresc actuala putere si alegeri anticipate !
    Trebuie sa fie clar : TOTUL NU SE REZOLVA DECAT PRIN GREVA GENERALA SI ALEGERI ANTICIPATE !

    RESTUL NU ESTE DECAT MANIPULARI PORTOCALII (gen: toti sunt la fel, opozitia este la fel ca actuala putere, etc...)!!!

  1. Anonim says:

    ATENTIE: DAN DIACONESCU = BASESCU 2 cum BASESCU=CEAUSESCU 2 !
    SPER CA OAMENII NU SE VOR LASA INSELATI DE ACEST MILIARDAR FEROCE CU CHIP DE INGER !

  1. Anonim says:

    toti..toata clasa politica actuala ,indiferent de partid sunt putrezi.Trebuie schimbata de la radacina,doar in acest mod Romania mai are o sansa

  1. Anonim says:

    trebuie schimbata toata clasa politica-usl-ul a pierdut fff mult

  1. Anonim says:

    Poate imi demonstrati si mie ca am votat acest sondaj.
    De ce mi-a aparut in partea de jos a paginii, ca un ultim sondaj, dar n-am putut vota pt. ca era deja votat.
    De cine? De mine in niciun caz.

  1. Admin says:

    Salut,

    Fiecare sondaj are un termen de valabilitate. Cu alte cuvinte un sondaj este deschis pe perioada de cateva zile( acest lucru in functie de evenimentul/situatia la care se refera).
    Cum a fost vorba despre un eveniment temporar: cati dintre protestanti se vor alatura initiativei USL de a face miting la Arcul de Triumf, sondajul acesta a fost unul spontan, iar durata a fost de cateva zile.
    Prin urmare nu m-ai puteti vota, iar faptul ca sondajul este incheiat apare si pe pagina sondajului langa "Numar de voturi". Acolo veti gasi fie "Sondaj incheiat" sau echivalentul/traducerea in engleza "Poll closed".

    Pentru a sustine pozitia dumneavoastra vizavi de proteste dar si alte evenimente care au loc in prezent si nu numai, avem si o serie de alte sondaje la care va invitam sa participanti.

    Pentru orice alte detalii, echipa Romopi monitorizeaza activitatea si comentariile de pe acest blog si va incerca sa raspunda atat de prompt cat se poate.

    Multumim pentru vizita si va asteptam sa reveniti.

    Admin Echipa Romopi

  1. Anonim says:

    Sa terminam odata cu acesti dictatori

  1. Anonim says:

    "Prin urmare nu m-ai puteti vota"
    =>
    "Prin urmare nu mai puteți vota"

  1. Anonim says:

    Ceva este in neregula cu sondajul asta al vostru! In primul rand, dintre foarte-foarte multii prieteni si oameni pe care ii cunosc am auzit doar unul singur, o doamna, ca nu este de acord cu protestul. Intrebarea voastra este pusa usor neserios: sunt sigur ca USL nu a organizat acest miting si nici nu este capabil sa o faca. Si nici nu este beneficiarul decat rezidual, eventual, al acestui miting. Daca USL ar fi capabil de asa ceva ar merita imediat puterea intrucat ar avea o forta redutabila! Nici nu stiu de unde ati masluit o asa proportie de votanti impotriva mitingului. Nemultumirea fata de Base-Boc este generala si acuta Asa ca fiti seriosi si nu-l derutati chiar pe Basescu facandu-l sa creada ca mai are o sustinere considerabila, daca domnia sa citeste cumva sondajul vostru.

  1. Anonim says:

    si eu am dat doar pe sondaz si mi-a multumit ca am votat.sunt ferm convins ca am votat involuntar in favoarea USL. mai adminule te cheama ponta cumva ? (cu p mic)

  1. Admin says:

    Catre:
    Anonim says:
    27 ianuarie 2012, 12:55
    si eu am dat doar pe sondaz si mi-a multumit ca am votat.sunt ferm convins ca am votat involuntar in favoarea USL. mai adminule te cheama ponta cumva ? (cu p mic)

    Salut,

    Asa cum am scris si mai sus, sondajul este incheiat si nu aveati cum sa votati. In plus, tin sa mentionez ca nu aveati cum sa votati "involuntar pentru USL" asa cum sugerati intrucat numarul de voturi inregistrat a ramas absolut acelasi( din momentul in care sondajul s-a incheiat), adica 222 voturi.
    Unii ne fac portocalii daca va uitati pe alte comentarii, altii ne fac rosii...va asiguram ca nu suntem de nicio culoare. Intrebarile sunt poate formulate sub impactul fenomenelor pe care le surprindem in jurul nostru.

    Multum pentru vizita si va mai asteptam.
    Echipa Romopi

  1. Anonim says:

    Setea de putere a micului procuror(Dinu Paturica-Ponta)si profesorului repetent Antonescu ar fi in stare sa arunce Romania in haos.Ungurii sunt faini cand trebuie sa vina alaturi de ei si nocivi si tradatori de tara, atunci cand sunt linga pdl.Pesedisti abia asteapta dupa atata foamete sa vina la masa lasata neterminata de Nastase.Ati uitat?Vanzarea Petrom,Combinatul Galati etc.sau Insula Serpilor a lui Tariceanu, nu ar fi bine sa uitam, ori cate nazbatii fac si cei din actuala putere,numai ca Base nu-i ia in brate cum facea Iliescu.Doru

  1. Anonim says:

    Cunosc un tanar ce face parte din PRM de 10 ani,este un tip corect si cinstit si la ultima intalnire cu el mi-a marturisit ca toate acuzatiile lansate de VADIM impotriva lui Basescu si celorlalti sunt adevarate.Fratilor la ce marturisiri mi-au auzit urechile am zis ca fug din tara asta.Romania nu mai are scapare,este impanzita pana la ultima celula de comunisti si securisti si spioni.Tot ce inseamna afacere cat de mica din tara asta(vreo80%) este egala furt.
    Totul a inceput cu FSN-ul si a continuat pana astazi.
    Eu unul m-am decis, ori plec ori ii inchidem pe toti.
    Vadim trebuie sa ajunga presedinte ori tara asta va disparea de pe harta.

  1. Anonim says:

    Sigur ca ma alatur demonstrantilor...Afara din tara cu cozile de topor...In Coreea de nord cu ei !

  1. Anonim says:

    As fi suportat austeritati de 10 ori mai mari decat sa imi dau votul partidelor comunistilor,turnatorilor si aliatiilor acestora.Prin acest vot te predai hotilor,celor care ne-au adus in situatia actuala si au distrus Romania.

  1. Anonim says:

    Pe 1 februarie Vadim a postat o ineptie caracteristica lui.Cunoaste cineva un comunist mai mare ca el si kgb-istu moscovit?

  1. Des-culţ says:

    Nu se scrie "m-ai puteţi vota", ci "ma-i puteţi vota". In-culţilor!

  1. Anonim says:

    @Des-cult: daca taceai filozof ramaneai. Corect se scrie:
    "mai puteti vota" BOULE!

  1. Anonim says:

    Eu stiam ca USL a organizat un miting la Arcul de Triumf, nu in Piata Universitatii. Intrebarea este gresit formulata.

  1. Anonim says:

    Este clar un site basist dupa cum suna intrebarile si ce iese din sondaje ;este un amalgam de intrebari la deruta cu un anume scop.E mare pacat ca apar tot mai multi lingai.

  1. stefan says:

    Se scrie "m-ai puteti vota " .MAI ,este luna MAI ,sa-u unealta MAI .

  1. Anonim says:

    Se scrie "sau unealta mai" si nu "sa-u unealta MAI"

  1. Anonim says:

    Se scrie "mai puteti vota".. Daca nu stii nu te mai produce ...