Cine crezi ca are dreptate in disputa dintre Traian Basescu si Raed Arafat?

Posted: sâmbătă, 14 ianuarie 2012 by Admin in Etichete: , , , ,
29

Multumim pentru vot! Trimite sondajul si cunoscutilor tai!!!

Twitter Facebook Stumble Stumble Digg This Technorati

29 comentarii:

  1. Anonim says:

    sa imi bag pula in base

  1. Anonim says:

    dar ce a facut mah Basescu de e haosul asta in toata tara???> Rusine la cei care incurajeaza astfel de comportamente...

  1. Anonim says:

    sa ma pis pe basescu si pe tot neamu lui

  1. Anonim says:

    sa se duca frate basescu cu tot cu udrea si sa se frece in cur cu ea

  1. Anonim says:

    am ajuns de rasu CNN, pana in America au ajuns protestele violente din Bucuresi....RUSINE la toti huliganiii

  1. GFK says:

    Imebecil basist! Daca ajungi in spital cu vreo boala grava si nu ai bani sa te tratezi, pentru ca traiesti intr-o tara facuta varza de al tau presedinte betiv? Daca vrei sa iti vinzi masina si constati ca pierzi foarte multi bani din cauza taxei auto nenorocite impuse de un guvern nenorocit compus din nulitati si condus de acelasi chior pe care il sustii ca un retardat mintal? Daca vrei sa o cumperi, si dai cateva mii de euro, basist prost? Daca te da patronul afara in suturi, ori te asupreste fara sa iti dea vreo explicatie, multumita codului muncii facut de nulitatile pedeliste? Poti sa pleci cu presedintele tau unde doresti daca il sustii atat cretinule!

    Violentele au fost provocate de jandarmi imbracati in civili, la ordinele portocaliilor. ASA CA CIOCU MIC DEZINFORMATORI PORTOCALII!

  1. Admin says:

    Stai linistit GFK ca eu desi as fi putut ca admin sa moderez comentariul tau nu am sa o fac. Esti in locul unde poti sa injuri...E opinia ta, sunt si alte opinii pe aici si fiecare trebuie respectata...nu ma refer strict la a mea.
    P.S.: nici eu nu ma omor cu portocalii!!!

    Admin

  1. Anonim says:

    Presedintele a avut dreptate,guvernul are purtator de cuvant si trebuie sa se exprime clar si unitar.Arafat a facut bine ca a demisionat si-a spus clar parerea si a fost inteles Tot bine a fost ca dl. Boc l-a pus inapoi in functie.

  1. Vivi says:

    Da, si eu cred ca este benefica revenirea lui in Sanatate. Dar cand ma gandesc cum sunt inlocuiti oamenii profesionisti datorita politicului...mi-e groaza la gandul ca as putea ajunge in spital....

  1. Anonim says:

    DFa, violentele au fost provocate de tineretul pedelist de la sectorul 5 al capitalei condus de Pirpiliu si cativa jandarmi imbracati in civil

  1. Anonim says:

    Nu-i important cine a avut dreptate ci ce a urmat dupa aceea!!! Basescu a facut o gafa gigantica cu Arafat, a gresit, a lovit chiar in interesele si optiunile lui personale! Scuzati-ma ca va zic asa: cred ca Basescu mai bine se contorsiona puternic si se musca singur de cur incat sa tipe si sa se tavaleasca de durere, decat sa puna mana pe telefon in acel moment! Ca a declansat un prapad, nu din cauza lui Arafat, ci din cauza ca oamenii au avut o revelatie cum ca el calca in picioare pe oricine i se opune si daca vrea face o lege cum ii place lui, cum o are comandata de catre clientii lui iar de romani nici nu-i pasa. Pot sa crape toti! Asa a inteles populatia si de aia a iesit la protest hotarata sa-l doboare. In continuare Basescu nu va mai putea sa stea pe scaunul de presedinte, daca va mai sta pana la sfarsitul mandatului, asa cum a stat inainte de declansarea prorestelor. Totul s-a schimbat si el este iute la minte si intelege bine asta.

  1. Anonim says:

    anonimul a pus punctul pe i

  1. Anonim says:

    buna ziua tuturor !
    astazi am descoperit acest blog si mi se pare in egala masura util si interesant !
    ar fi multe de spus ...dar am sa incep cu inceputul, sau altfel spus "prima impresie" asupra acestui blog,dupa ce am citit cateva dintre postari :
    ~ mi-ar fi placut sa gasesc aici opinii de toate felurile,diferite sau convergente,dar... exprimate civilizat ! si asta pentru ca o "opinie" de genul celei care este "cap de lista" pe aceasta pagina... nu ajuta la nimic, este doar o expresie a frustrarii unui personaj incapabil de mai mult ! nu zic sa lasam blogul si sa punem mana pe un AKM ... asta ca sa spunem ca actionam concret, dar... haideti sa discutam argumentat si/sau contraargumentat dar DECENT...si poate ca asta ar putea fi una din grijile Admin-ului !?
    Revenind acum la intrebarea sondajului : parerea mea, exprimata si prin votul in sondaj este ca presedintele,in acesta situatie a comis inca una din gafele lui monumentale, dar la fel de bine consider ca nici nu era capabil sa procedeze altfel !!! Personajul este cuprins de megalomanie ! Nu ma pricep la psihologie sau psihanaliza, deci nu ma pot exprima in termeni de specialitate, dar este evident ca omul acesta se crede UNIC, imbatabil si de necontestat !!! Cred ca are convingerea ferma ca stie tot,e capabil de orice si mai ales isi poate permite orice. Sau cu alte cuvinte : a cam uitat cine este si de ce este acolo unde ... l-a lasat un popor sa fie ... si de aici pana la a se manifesta asa cum o face ... nici o diferenta.
    Am auzit in ultima vreme vorbindu-se de examene psihologice care ar trebui impuse pentru unele functii ... pai cred ca ar trebui sa cam incepem de la cap ... ca ... vorba romanului ... de acolo incepe un peste sa se imputa !!!

  1. Admin says:

    @Anonim:

    Echipa Romopi iti multumeste pentru aprecieri!
    Te asiguram ca incercam sa imbunatatim acest loc unde sunt invitati cu totii sa participe la dezbateri!

    Suntem la inceput de drum si avem multe de invatat!

    Inca o data multumiri din partea Romopi! Numai bine!

  1. Anonim says:

    Naşul Gigi in caleaşcă

    Azi am urcat cu mirii în caleaşcă
    Mă voi distra, am pus de un chiolhan
    Pe mine nu mă doare nici la bască
    Sunt naş din Parlament European!

    Un jurnalist, o hahaleră împăiată
    Spunea sa mă testeze psihologic
    E un handicapat, i-am spus îndată
    Bostanul lui nu mai gândeşte logic!

    CNCD-ul azi m-a-nştiinţat
    Şi iar am pus de o amendă mare
    Eu m-am gândit aşa ca un bărbat
    N-or fi şi ei vreo hahaleră oare?

    Mergand la miri cadoul să îl dea
    Lăsând Rolls Royce-în parcare
    Doar pantalonii scurţi el ii avea
    Costumul lui era acasă oare?

  1. Anonim says:

    Impresia mea este ca avem de aface cu un site basist, menit sa-i influenteze pe cei care citesc comentariile si sondajele de aici. Cum e posibil ca la intrebarea cu cine ai vota sa iasa tot Basescu? Lucratura clara

  1. claudiu says:

    sunt unul care a provocat scandal dar stiti cere e realitattea sa ma fut pe tara asta de dobitoci la general vorbind noi o sa ramanem printre ultimele tari din europa cat mai ne suporta pamantul global vorbind asa k hai sa lasam drak comentariile nu mai scrieti pe cacatul asta de net si hai sa ne taram partu usor usor pana om muri hai pa

  1. Sincer Si La Obiect says:

    Nu stiam de acest site ...dar dupa cate am vazut sunt oameni rationali p'aci ...cum se poate ca in calitate de presedinte tu sa te opui unui om care cat de cat se zbate intr-o tzara plina de legi inutile si in favoarea celui care are mereu puterea datorita banului cat mai greu in cont ....cum am postat si prin libertatea care se numeste ziar ...asa postez si pe aici ....Acest numit presedinte nu are ce sa caute la putere ...a fost o eroare ca noi romanii l-am pus in locul acela ...omul asta nu este bun nici ca grajdar...poi tu ca presedinte care inainte ai fost marinar ...echipajul unei nave este cel mai important intr-o perioada in care vezi cum vasul se scufunda ...sa nu imi spui ca romania sta bine cand tu ai datorii la FMI de 85 -87 de miliarde de euro ...si tu anunti ca romania sta bine la capitolul dobanda returnata care din 8.7 milioane de euro cat a fost a crescut la 9.5 si anunti ca a scazut dobanda ....poi dragul meu cetatean de rand minus nu este plus ....iar daca aveti voi o alta notiune pentru scazut si o alta notiune pentru adunat si sunt inversate poi sa stiu si eu, ca de la betie probabil ca dl.chiomb nu mai vede corect ....in acest coment las ca voi astia de rand gen eu care imi fac griji pentru ziua de maine sa lasati mii de comenturi contra acestui *presHeDinte*...poi ce pana mea ...ori sunt roman ori sunt tatar....

  1. Anonim says:

    Sa-mi bag pula in familia lui base de la eba pana la maria pe rand

  1. Doctorul Arafat, cand a inceput sistemul SMURD, n-a furat, a cheltuit din banii proprii ca sa incepa prima echipa. A facut-o voluntar, din pasiune.În anul 1990, Raed Arafat înfiinţează SMURD-ul, cel mai modern sistem de urgenţă din România.

  1. Anonim says:

    De sapte ani nu s-a mai auzit de vreo firma data pe spaga, e pericol de puscarie pentru marii hoti care se considera imuni la toate si afla prostimea toate "amanuntele": cine a turnat, cine plateste pe cine... s.a.m.d. USL este in faliment, PSD este "in rosu" financiar de la alegerile lui Geoana ; are datorii mari catre smecheri pe care nici acum nu le-a platit. Trebuie sa vina la putere ca sa-si plateasca datoriile electorale lui Felix, lui Vintu, lui Petroliciu...

  1. Anonim says:

    Ai merita base sa fii executat.Ti-ai batut joc de natia romana si tu si tot guvernul si Parlamentul.
    Ar trebui sa platiti cu viata.
    Sincer v-as da gloante in cap in mortii mamii voastre de tilhari

  1. Anonim says:

    nu credeam ca in romania sa faca un lucru bun doar un om de alta nationalitate , cinste dumnealui rusine noua

  1. Anonim says:

    domnilor!!!!!! de ce nu ne spune autoritatile despre
    CODEX ALIMENTARIUS care de la 1 februarie 2012 este in vigoare???
    si cine credeti ca a semnat ordonanta de urgenta pt.
    introducerea CODEX ALIMENTARIUS???EMIL BOC a semnat in
    31 decembrie 2009.Politicienii astia vor sa ne omoare cu
    CODEX ALIMENTARIUS.De ce nu se vorbeste la televizor despre
    aceasta CRIMA???????????

  1. io says:

    De ce sa il dam jos pe iubitul nostru conducator?! Noi l-am vodat de 2 ori, noi i-am pus pe toti hotii si mafiotii in fruntea acestei tari. Am votat pentru o sticla de votca si un kg de zahar, iar acum trebuie sa iesim in strada sa facem o alta revolutie...

  1. Anonim says:

    in principiu basescu are dreptate !
    asta era intrebarea ..., nu ?

  1. NELU5533 says:

    IN TOATE PARLAMENTELE ESTE HOTIE ,DAR N ROMANIA MAI MARE CA LA TOTI ,EU AM SALAR PE LUNA IN EURO 130 SI PARLAMENTARI AU 20.0000 DE EURO AU SCUTIRI DE MASA AU SCUTIRI DE PLATA CU TRENU CU ALTE INCA ,IN ITALIA UN PARLAMENTAR DUPA 3 ZILE DE MUNCA ARE DREPT LA PENSIE SI UN MUNCITOR DE RIND IESE LA 50 DE ANI DE CONTRIBUTIE DE MUNCA DE BANI DIN SALARUL SAU LA BUGET ,AM AJUNS SA VAD CUM NE IAU PESTE PICIOR TOTI PARLAMENTARI TRAIESC CU LUX DE APARTAMENTE VILE MASINI SI ALTE FACILITATI PE SPATELE PROSTILOR ADICA NOI TOTII, NU SUNTEM UNITI SI DE ASTA VOM PIERDE ,IN ALTE TARI ESTE MULT MAI BINE DECIT IN ROMANIA ,SUNTEM MINTITI SI DE TV ,SA NE ALINIEM LA UNIUNEA EUROPEANA SUNT DE ACORD ,DAR NU NUMAI CU SCUMPIRI CI SI CU RIDICAREA SALARULUI ASA CA IN UNIUNEA EUROPEANA ,EU ACU 2 ANI AM LUCRAT LA SPALAT DE VASE IN ITALIA PE 1200 EURO MINCARE SI CAZARE .,IN ROMINIA IMI VINE SA MOR DE FOAME CU 130 DE EURO ACUM ,MI-E RUSINE CA SUNT ROMIN ,SI UNGURI O DUC MAI BINE CA NOI .

  1. NELU 5533 says:

    EU ASI VREA A ARAFAT SA CHISTIGE PRESEDENTIA IN ROMANIA,EL A FACUT CEVA MARE PENTRU ROMANIA CREIND SMURDUL ,DAR BASESCU DIN INVIDIE A VRUT SA IL DOBOARE PE ARAFAT CA NU CUMVA SA SE FACA MAI NOTAT IN SOCIETATE

  1. Anonim says:

    Eu sunt MOARTEA ROSIE SMURD si eu fac ce vreau in tara asta ! Eu sunt MOARTEA ROSIE SMURD si mi-am propus sa ucid acest popor ! Deja v-am demonstrat ca eu MOARTEA ROSIE SMURD sunt mai tare ca presedintele si guvernul acestei tari ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am cumparat tractoare SMURD , motorete SMURD , barci SMURD si urmeaza sa cumpar submarine SMURD ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am facut presiuni enorme la colegiul medicilor pt a obtine asigurari malpraxis pt soldatii care lucreaza pe masinile EPA SMURD dar fara nici un rezultat !Pt mine MOARTEA ROSIE SMURD nu exista reguli si legi in tara asta ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am deturnat banii si masinile care trebuiau sa ajunga la ambulanta ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am sabotat ambulanta privand-o de masini si aparatura medicala ! Va spun si mai repet pt mine MOARTEA ROSIE SMURD nu exista reguli si legi in tara asta ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD va pot spune ca am facut dispecerate in toata tara doar ca sa imi justific activitatea ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD cand merg la un caz merg insotit doar de mass media altfel nu mai merg ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am cheltuit cei doi la suta doar dupa bunul meu plac si nu ma poate verifica nimeni pt ca eu sunt MOARTEA ROSIE SMURD ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD oblig cadrele medicale din spitale sa faca voluntariat pe masina SMURD iar cine refuza I se deface contractual colectiv de munca ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am facut doar afaceri paguboase pt statul roman ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD coordonez majoritatea dispeceratelor din tara si trimit la locul solicitarii doar masina EPA cu soldati chiar daca exista masina cu medic si asistent la ambulanta ! Doar pt mine MOARTEA ROSIE SMURD nu exista reguli si legi in tara asta ! Eu MOARTE ROSIE SMURD m-am pus singur imparat pe ISU ! Eu sunt MOARTEA ROSIE SMURD!!!