Crezi ca Mircea Badea a luat-o pe "aratura"?

Posted: vineri, 27 ianuarie 2012 by Admin in Etichete: , , , ,
7

Acest sondaj este un pamflet si trebuie tratat ca atare!

In gura presei Inedit Mircea Badea Opinii Pamflet pareri despre emisiunea lui Mircea Badea pareri despre emisiunea In gura Presei pareri despre Antena 3 mai urmaresti emisiunea lui mircea badea mai urmaresti emisiunea in gura presei crezi ca mircea badea exagereaza de fiecare data ce parere ai despre mircea badea crezi ca mircea badea este manipulat de dan voiculescu mircea badea este tonomatul lui voiculescu felix dan voiculescu il supune pe mircea badea 2012 stiri despre mircea badea rating mircea badea mircea badea este cel mai bun mircea badea este critic traian basescu mircea badea despre traian basescu opinia lui mircea badea blog mircea madea 2012
Multumim pentru vot! Trimite sondajul si cunoscutilor tai!!!

Twitter Facebook Stumble Stumble Digg This Technorati

7 comentarii:

  1. Andi says:

    asta e negru in ceru gurii de nebun :)))

  1. decenneu says:

    cu sigurantza ,e suficient sa-l privesti putin si realizezi ca-i un 'mitic' dezaxat ce pupa in mod constant ,fundul acelui mos libidinos ,turnator al securitatii Felix ! O sluga a trustului intact,un om fara coloana vertebrala,care deschide gura la comanda 'mosului' !

  1. Anonim says:

    saracu mirciulicaa..

  1. Anonim says:

    Eu cred ca este unul dintre persoanle publice care gandesc si spun lucrurilor pe nume, fara sa distorsioneze adevarul. Il respect si il admir pentru lurul asta!
    RESPECT!

  1. eu cred ca dobitocului i s-a urcat la cap ratingul...a uitat ca el este jurnalist si nu comentator sau analist de cacat...vrea sa faca nota aparte ...de nonconformist si de fapt devine un tampit de renume...el spune..asta e parerea mea...dar parerea ta spune-o la mata acasa...la curva de amanta..nu la televizor...un post care se da anti basist si a devenit cel mai basist post

  1. Anonim says:

    Pacat ca Romania este populata de prea putine persoane precum Mircea Badea.Nu ar trebui sa fiti invidiosi pe capacitatea lui intelectuala,dimpotriva.Mircea Badea nu va fi niciodata un personaj din cauza caruia sa fi nevoit sa te rusinezi avandul ca si conational.Nu poti insa spune acelasi lucru despre o majoritate considerabila!

  1. Anonim says:

    asta ii dus cu pluta de cand il stiu :)))