Ti se pare justa noua taxa auto 2012?

Posted: luni, 16 ianuarie 2012 by Admin in Etichete: , , , , , , ,
4

Multumim pentru vot! Trimite sondajul si cunoscutilor tai!!!

Twitter Facebook Stumble Stumble Digg This Technorati

4 comentarii:

  1. Anonim says:

    Protestatarii ar trebui sa ceara retragerea legii cu taxa auto si nu demisia Domnului Basescu.Aceasta lege este neconstitutionala pentru ca toate masinile polueaza,mai mult sau mai putin.Platesc acum , aceasta taxa , doar saracii.Masinile noi poluiaza mai putin si ar trbui sa platesca proportional,la fel ca cele ale institutiilor centrale sau ale diverselor asociatii.Este cea mai mare discriminare care se face la ora actuala in romania.

  1. Mihaela says:

    intr-adevar este discriminare numai ca, sunt atat de patetici incat cred ca restul( in afara lor) nu au scoala, sau nu stiu legi, sau sunt prea prosti ca sa "ridice" un cuvant. SI DIN PACATE CEL MAI GRAV ESTE CA TOTI politicienii sunt asa...

  1. Anonim says:

    S-a depasit orice limita a bunului simt !
    Aceasta lege serveste doar interesele economice ale unor grupuri infuente.

  1. Anonim says:

    Masinile mai vechi polueaza doar atunci cand sunt vandute?
    Principiul "poluatorul plateste" unde este daca nu-mi vand masina ?
    De ce sa platesc poluarea acum cand masina va polua 10-20 ani? Sau poate 1-2 ani ?
    De ce sa nu platesc anual o taxa de poluare progresiva in timp?
    Normal ar trebui sa se includa taxa de poluare in pretul combustibilului, deoarece masinile polueaza mai ales cand ard combustibilul si chiar daca am o Dacia veche si fac cu ea 2.000 de km pe an, polueaza mai putin decat o masina euro 6 care face 100.000 de km/an, dar s-ar parea ca deja este inclusa, deci guvernantii trebuie sa inventeze ceva ca sa poata taxa poluarea de doua ori.
    Si daca poluatorul plateste, atunci cel de la tara care face focul cu lemne, ce taxa de poluare plateste? Nu ca as vrea sa plateasca, dar vreau sa arat ca nu poluatorul plateste, ci fraierul plateste.