Crezi ca revenirea la Monarhie in Romania ar fi benefica?

Posted: duminică, 22 ianuarie 2012 by Admin in Etichete: , , , , , , , , ,
9

Monarhia in Romania Regele Mihai Crezi ca este benefica revenirea la Monarhie in Romania 2012 Romania este un stat in care poate guverna Monarhia Stiri despre opiniile romanilor vizavi de Monarhie Romanii cred in Curtea Regala Regele Mihai Principele Radu Stiri 2012 Stiri starea de sanatate a Regelui Mihai Ce parere ai despre Regele Mihai ar fi benefica Monarhia in Romania Ce vor romanii ? Romanii sustin monarhia in Romania 2012 Discursul Casei Regale Romanesti Discursul Principelui Radu si al Principesei Margareta 2012 Stiri despre Casa regala Stiri despre palatul Regelui Mihai 2012 Palat 2012 Declaratii de presa Regele Mihai Comunicatul Casei Regale din Romania 2012 Increderea romanilor in Casa Regala 2012
Multumim pentru vot! Trimite sondajul si cunoscutilor tai!!!

Twitter Facebook Stumble Stumble Digg This Technorati

9 comentarii:

  1. Adrian says:

    degeaba am reveni la Monarhie. Domnilor nu uitati: Poporul in sine e stricat!!! Uitati-va la tineri, care sunt viitorul tarii: tinerii nu mai au de mult un orizont corect.

  1. Andi says:

    e haaaaaosssssssss in toata tara. Nu ne mai salveaza nimeni!!! Cu atat mai putin USL...

  1. Anonim says:

    Din pacate, influenta politrucilor comunisti timp de 70 de ani au dus la indepartarea romanilor de valorile reprezentative ale statului roman ca natie. Aproximativ 50 la suta din repondenti spun ca nu ar fi buna monarhia pt ca ar fi rau dar sunt convins ca nici 1 la suta nu ar sti sa argumenteze pertinent acest vot. Acestia nici macar nu stiu de ce ,,cred'' ei ca monarhia nu ar fi buna pt Romania. Multi inca mai cred ca regele a plecat cu vagoane cu aur, asa cum au zvonit comunistii nestiind ca acesta a fost controlat si in batista cand a plecat. MAjoritatea celor ce neaga im[portanta regelui pt Romania nu stiu ca fara Casa Regala din Roman ia , astazi tara noastra este posibil sa fi fost provincie ruseasca, sau ungureasca, pt ca comunistii nu au avut grija sa spuna cat au insistat politicienii romani dupa debarcarea lui Cuza (din motive de dezinteres pt probleme tarii, el se apucase de baut si curvarasit. Cu ce seamana azi acest comportament?)si cu mare greutate au reusit sa-l convinga pe Carol intai sa vina la Bucuresti si sa accepte coroana. Pana atunci toti au refuzat sa conduca Romania pt ca si atunci ca si azi Romania devenise neguvernabila dupa haosul creat de dezinteresul lui Cuza la fel ca si azi dupa ,,interesul'' lui basescu.

  1. Anonim says:

    tatal meu era un comunist convins,un securist desavirsit un om care il puteai da exemplu ...dar duminica dimineata ne trimitea pe noi afara la joaca si el asculta vocea regelui Mihai la un prapadit de radio.Eu cred ca tatal meu era un comunist doar de fatada,cred ca daca ar mai putea sa vb ar spune de ce este buna monarhia

  1. Anonim says:

    e singura solutie pentru a ne recapata demnitatea si a ne intoarce la valorile care au consacrat acest popor. am 30 de ani si cred cau tarie acest lucru dupa ce am fost dezamagit de toti politicienii care s-au perindat la guvernare. cred ca e singura noastră sansa de reabilitare....

  1. Anonim says:

    cu siguranta s-ar schimba ceva.In primul rand majoritatea romanilor au nevoie de un conducator puternic , de cineva care sa le zica "faceti asta sau nu".Dar in nici un caz nu avem nevoie de 300 de porci care dorm in parlamantsi ,mai mult fura si nu fac nimic bun pentru tara.Singura schimbare pe care o avem dupa 20 e libertatea noastra de a merge in alte tari sa muncim ca sclavi si sa fim facuti tigani peste tot.Mai sunt si alte lucruri gen "libertatea" presei , numai ca daca stati bine si va ganditi, si acolo sunt fosti comunisti , sunt si alea conduse de niste porci.

  1. antiregalistu says:

    hai sictir cu monarhia!
    iar trecem la botnite!
    ce regim era cand s-a tras la Grivita?
    Ce regim era cand a fost rascoala din 1907?
    Hai sa nu mai ridicam in slavi monarhia?

  1. Anonim says:

    Monarhia alaturi de biserica poate duce mai departe spre dezvoltare Romania. Dar acum nici acest lucru nu e posibil, biserica de sorginte comunista a dat la o parte adevaratele valori, sutana acopera afaceristi,au ajuns sa faca politica. Unica valoare in Romania este banul, are greutate,toti vor foloase personale. Putini au harul sa conduca oamenii, si mai putini au curajul sa o faca, deoarece interesele afaceriste dau la o parte pe toti. Optimistul pesimist.

  1. Unknown says:

    In Europa actuala monarhiile au un rol pur decorativ. Rarele cazuri in care s-a incercat exercitarea vreunei prerogative regale au dus la desfiintarea respectivei prerogative.

    Asadar, nu ar fi nici o diferenta fata de o republica parlamentara. Sau, fata de abolirea pozitiei de sef al statului.

    In al doilea rand, trecerea de la un sef de stat ales la unul ereditar ar fi, oarecum, un regres democratic.