De ce credeti ca au iesit romanii in strada?

Posted: vineri, 20 ianuarie 2012 by Admin in Etichete: , , , , , , ,
56

ce se mai intampla cu protestele din Romania 2012 stiri despre proteste strada din Romania 2012 protestatari strada Romania 2012 scandari de strada in Romania in Capitala in Bucuresti proteste si violente strada in toate orasele tarii stiri despre proteste din tara 2012 Stiri despre proteste anti Basescu anti PDL anti Guvern Boc Proteste Scandal Raed Arafat Basescu 2012 Raed Arafat la Ministerul Sanatatii 2012 Stiri despre Raed Arafat 2012 cum se vor incheia protestele din Romania 2012 cand se vor incheia protestele din Romania 2012 Stiri despre protestatarii din Romania Stiri Romania TV stiri Realitatea TV Stiri Antena 3 Traian Basescu Declaratii Traian Basescu Proteste strada 2012 proteste 2012
Multumim pentru vot! Trimite sondajul si cunoscutilor tai!!!

Twitter Facebook Stumble Stumble Digg This Technorati

56 comentarii:

  1. Anonim says:

    jos basescu

  1. Anonim says:

    jos basescu

  1. Anonim says:

    au iesit romanii de FOAME. Vrem Alegeri anticipate in Romania cat mai repede posibil!!!!

  1. Anonim says:

    1.din prostie
    2.din lipsa de cultura
    3.lipsa de educatie

    de foame??..nope..

    alegeri anticipate..pentru ce..sa cheltuim vreo 200 mil EUR..ca in toamna sa mai cheltuim inca 200 mil eur..stai asa ca nu vrem alegeri comasate..sa mai punem 200 mil eur pentru alea locale..ca de ..romanul nu poate da cu stampila de 4 ori pe 3 buletinele de vot ca devine confuz..si uite asa dale in p... de pensii..de asigurari sociale..de spitale..invatamant..ce naiba..io zic sa mai facem niste alegeri anticipate ..dupa alea anticipate..ca sa fim si mai anticipati in cheltuirea a inca vreo 500 mil eur..ce naiba ..fara numar..fara numar..si dupa aia ..jos basescu..doar avem pe cine sa dam vina..ca de muncit..cine naiba mai munceste in tara asta..deci jos basescu.. ha..lenesilor

  1. Anonim says:

    1.din prostie
    2.din lipsa de cultura
    3.lipsa de educatie
    4.din MANIPULARE MEDIA (care este oribila la noi in tara)
    5.nu stiu ce va urma ... oricum la nivelul majoritatii celor din strada nu se va schimba prea mult inafara de micii de la USL pentru ca nu au ce pierde

    de foame??..nope..

  1. Anonim says:

    Au iesit pentru ca au fost prostiti, platiti, mituiti! Nici un om cu capul pe umeri nu s-a dus acolo, oamenii care tin tara asta in picioare erau la munca, sa plateasca impozite pentru ca prostimea sa poata lenevi!

  1. Anonim says:

    Variantele de raspuns sunt total pe langa realitate! ati sarit exact ce era mai important, adica banii dati ca romanii sa iasa in strada, manipularea media si electronica, USL-ul cel tampit si asa mai departe!

  1. Anonim says:

    toti cei care vor sa cada Basescu si Boc in primul rand , sunt manipulati ordinar si , in al doilea rand , cred ca le place haosul la nebunie , altfel nu-mi explic aceasta atitudine intr-o perioafa foarte grea ! de unde le da usl salarii si pensii mai mari ? interesant e ca nici un ziarist nu intreaba asta la televizor ! halal presa !

  1. Anonim says:

    au iesit din cauza saraciei. De asta si accepta 10 lei sau 50 de lei ca sa mimeze proteste in strada. De unde naiba sa dea USL pensii si salarii mai mari? Se gandeste cineva ce dezastru a facut PNL incite de algerile din 2008. Numai in judetul Iasi au intrat in catva luni 3 miliarde de euro, de au avut toti ciobaniii sa isi faca la cracnatii din deal veceusi de 10000 de euro bucata. S-a furat in acel an cat au furat cotropitorii in cateva decenii. Cum naiba mai au tupeu PSD-istii sa comenteze cand au parjolit peste 10 ani tara asta si au un criminal cu mineriade grele la activ drept presedinta onorific. Nu este nimanui usor in aceste vremuri insa tre sa strangi cureaua, ca na nu ai ce face daca ai cheltuit ani buni mai mult decat ai produs.

  1. GFK says:

    Imebecil basist! Daca ajungi in spital cu vreo boala grava si nu ai bani sa te tratezi, pentru ca traiesti intr-o tara facuta varza de al tau presedinte betiv? Daca vrei sa iti vinzi masina si constati ca pierzi foarte multi bani din cauza taxei auto nenorocite impuse de un guvern nenorocit compus din nulitati si condus de acelasi chior pe care il sustii ca un retardat mintal? Daca vrei sa o cumperi, si dai cateva mii de euro, basist prost? Daca te da patronul afara in suturi, ori te asupreste fara sa iti dea vreo explicatie, multumita codului muncii facut de nulitatile pedeliste? Poti sa pleci cu presedintele tau unde doresti daca il sustii atat cretinule!

  1. Admin says:

    Stai linistit GFK ca eu desi as fi putut ca admin sa moderez comentariul tau nu am sa o fac. Esti in locul unde poti sa injuri...E opinia ta, sunt si alte opinii pe aici si fiecare trebuie respectata...nu ma refer strict la a mea.
    P.S.: nici eu nu ma omor cu portocalii!!!

    Admin

  1. Anonim says:

    nu e adevarat ceea ce spuneti referitor la faptul ca cei care au iesit in strada au fost mituiti,si eu am fost acolo si nu mi-a dat nimeni niciun ban...si in al doilea rand..la cati oameni au fost acolo...de unde atatia bani???

  1. Anonim says:

    Un amanunt, cred eu foarte important: Desi politicienii induc ideea ca manifestatiile devin din ce in ce mai sterse, eu cred ca acestea incep sa capete o identitate. In Cluj si Timisoara manifestantii au inceput sa poarte un insemn comun, care simbolizeaza 'C'oruptia trasa in tzeapa. Probabil in scurt timp miscarile vor avea acceasi voce. Sa dea Domnul!
    Vezi simbolul protestatarilor pe facebook (edi quinet)

  1. Anonim says:

    Din cauza vieţii foarte deteriorate. Nu aduce nimic bun demisia guvernului sau a preşedintelui,dimpotrivă vom face un mare pas înapoi pe plan economic.Ponta şi Crin nu mai au astâmpăr,l-i s-a terminat mâzga din averile naţiunii române vândute pe nimic.

  1. Anonim says:

    Traim in Romania si asta e din pacate Trist!

  1. Anonim says:

    Nu credeti ca sint si romani care s-au saturat de saracia care o trag dupa ei de 20 de ani?Indiferent de cei veniti la putere , principala grija care au avut-o a fost cea a inbogatirii cit mai rapide.Pentru saracia care domneste in tara avem prea multi milionari.Ar trebui reintrodusa legea 18 si multe altele.

  1. Mitza_003 says:

    o mare parte eu iesit din pura prostie!

  1. Anonim says:

    invata sa faci sondaje, aici mai trebuiau cateva posibilitati:
    de prosti
    au fost manipulati
    nici ei nu stiu de ce

  1. Vali Constanta says:

    :)) anonim tu vrei sa zici ca cei care au raspuns nu stiau ce au raspuns: mai exact care erau variantele care mai trebuiau adaugate portocaliule basist!!!
    Mai trebuia cuma vreo varianta de genul: "Basescu e prea bun conducator, iar oamenii sunt de fapt in piata pt a il aclama".

  1. Anonim says:

    ati uitat ce a zis NICOLAE??????????????????????????????????????/

  1. Anonim says:

    usl, antena 3, realitatea ... si platiti si neplatiti ... fara agitatorii susnumiti nu se ajungea aici. si nu mai fiti naivi ... iliescu vine! nu regele, nu becali, nu dan diaconescu. ILIESCU si papagalul sau de pe umar, Ponta! Sictir!

  1. Anonim says:

    Din cauza acceleratiei gravitationale...

    Serios, mai pune variante de raspuns. Cea mai completa ar fi: au iesit in primul rand cei de la partide (manati de sefii lor) + cei platiti (galeriile) + "revolutionarii" care oricum altceva nu stiu face(si ei mobilizati tot de partide). Pe langa ei s-a lipit si o mana de cetateni normali, fiindca nu i-a dus capul cu cine-si asociaza imaginea.

    P.S. Astea nu-s miscari de strada. Sa vedeti ca va fi peste 2 ani, dupa ce vin rosii la putere si mai trece un an si se prind si ignorantii ca ne duc de rapa. Luati aminte la cuvintele mele: rosii vor castiga alegerile si apoi va fi foame cu adevarat. Vor mai pleaca 3 milioane de romani din tara.

  1. Vali Constanta says:

    Anonim( de deasupra): e absurd sa zici ca atatea mii de oameni au fost fie platiti, fie suporteri platiti, fie revolutionari. Trebuie sa intelegi ca oamenii s-au saturat de 2 lucruri:
    1. abuzurile lui Basescu care se crede atotputernic ( care oricum nu a reusit nimic din ce a promis ca va face)
    2. saracie, criza, mizerie, trai de rahat ( mare parte petrecute tot in mandatul lui Basescu).

  1. Anonim says:

    Observ ca sunt posibile doar 4 variante de raspuns in afara de "nu stiu", deci un sondaj manipulat.

    Au iesit in strada "cei saraci cu duhul", pentru satisfacerea unor nevoi. Problema nu este sa schimbam pe cineva cu altcineva, ci sa gasim o cale care sa fie mai buna decat actuala. Pana acum toti vor schimbarea, insa nimeni nu ne poate spune daca dupa aceea ne va fi mai bine sau mai rau. Iar daca va fi sa "dam pasarea din mana pe cea de pe gard", bineinteles ca nimeni nu va fi de vine, doar asa a vrut poporul. "Iarta-i doamne ca nu stiu ce fac".

  1. Anonim says:

    1.Cine aseamana criza de acum cu cea din 1929?
    (IN 1929 oamenii au dat jos regimul republican,de prosti,ca asa au vrut altii)
    2.Statul sau bancile au produs criza?(sau statul a lasat bancile?)
    3.De ce Isarescu a permis sa se faca atatea credite..si in lume in general..cand aveam exemplul foarte bun din 1929?(vezi ce scrie TRAIAN ROMANESCU)

    DE CE AM IESIT IN STRADA? (criza sau furtul parlamentar?)

    CRED CA AM IESIT IN STRADA DIN CAUZA CRIZEI,SI NE-AM AMINTIT DIN INTAMPLARE CA SUNTEM FURATI DE 20 DE ANI.
    HAHA,CE PROSTI SUNTEM!!!!

  1. Anonim says:

    Jos basescu

  1. Anonim says:

    de cretini ..varianta asta nu o puneti?

  1. George says:

    Da, foarte bune intreabrile de mai sus ale lui "Anonim". Cred ca si tu, cat si eu stim bine care e situatia in privinta acelor intrebari: noi cu siguranta nu am gresit cu nimic, decat poate cu faptul ca trebuie sa decontam de fiecare data abuzurile, furturile celor ce conduc statul sau cei care conduc marile corporatii/grupuri de interes....

    George din Oltenita

  1. Anonim says:

    incredibil....cati tampiti sunt pe aici...oamenii chiar o duc rau !!!!!!!!!

  1. Anonim says:

    DEFINITIA ROMANULUI ANULUI 2012 Greva la o fabrica de imbracaminte. Liderul sindical se adreseaza muncitorilor: Spune-ti care este nemultumirea voastra, de ce protestati? Muncitorii: Prea multe zile pe saptamana mergem la servici, suntem obositi , propun sa lucram de luni pana joi . Liderul ok, de luni pana joi. Alt muncitor : dar lunea suntem obositi dupa weekend , eu propun sa fie liber si lunea. Ok, de marti pana joi ... Altul: Dar trei zile la rand e obositor eu propun sa venim numai miercurea... Liderul: Bine , numai Miercurea , acum este totul ok? O voce se aude din spate. Pai da ...dar....in fiecare miercuri ?

  1. Anonim says:

    1907-2012- foame ,taxe,prosteala,fara nici un suport pentru cetateanul Roman

  1. Anonim says:

    Trebuia sa mai aveti o varianta de raspuns : din cauza faptului ca sunt MANIPULATI ! Si inca tot de cei care au folosit aceeasi tactica si in 89 - 90... Comunistii nu se lasa cu una cu doua .

  1. Anonim says:

    pai sa vedem...cine era in strada? pensionari...sigur s-au saturat de telenovele si cum n-au ce face acasa de ce sa iasa in strada mai ales daca mai iau si ceva bani pt asta? si mai cine? scandalagii? oportunisti care abia asteptau spargerea vreunei vitrine ca sa fure si ei ceva?
    cativa profesori, care ei tot timpul vor bani....multi pt ca lucreaza in stres saracii de ei si etc...(apropo" daca sa fii profesor e un stres mai bine lasa-te de meseria asta)...deci de ce ies in strada? cei mai multi de nesimtiti ce sant ....

  1. Anonim says:

    Au trecut 21 de ani si in toti acesti ani Romani a cazut in jos cu 40 de ani Nu mai avem nimic Nu tu agricultura,industrie,scoala,cultura petrol,carbune,aur etc.Avem in schimb o clasa privilegiata.Asa zisi oameni de afaceri ,prosperi oameni politici.o tara plina de indivizi penali.O clica de magistrala corupti Politie mina in mina cu infractori Un regim comunist masc

  1. Anonim says:

    Au căzut în plasa manipulărilor USL-ului !

  1. Anonim says:

    pt ca sunt manipulati

  1. Anonim says:

    -jos Basescu!

  1. Anonim says:

    Din inconstienta. Stim ca viata e grea, dar nu suntem nici pe departe intr-o situatie disperata. Oamenii din strada ar trebui sa se gandeasca ce vor sa puna in loc, care e alternativa ? USL ?! Nu-si dau seama ca nu genereaza decat instabilitate in interior si suspiciune in ochii strainilor ? (presa straina, UE, SUA...) Ce se rezolva prin protestele astea inutile ? O sa vina USL-ul cu vreo solutie magica ? E incredibil cum ne taiem craca de sub picioare...

  1. Anonim says:

    Toti prostii care sunt mituiti de portocalii si sunt imbuibati fac presupuneri , dar nu realizeaza ca nici-un presedinte nu este lipit de scaunul sau oricit de bun ar fi el!Oricare ar fi fost presedinte
    in tara noastra ar fi fost mai bun decit Basinica! Asta este Diavolul venit in Rominia sa ne saraceasca! Oamenii normali si nu lasii, au iesit curajosi in strada sa incerce sa ne scape pe drept de jigodia asta si de curvele lui! Chiar nu realizati parsivenia lui de intodeauna? Daca nu inseamna ca aveti o problema , duceti-va la un medic de specialitate.!

  1. Anonim says:

    Oamenii au iesit in strada pentru ca:
    -acest guvern nu a stiut decit sa "taie";
    -nu au construit nimic care sa produca ceva;
    -au consumat banii bugetari (din taxe si impozite) pe telegondole fara sa aiba drum de acces la acestea ,au cheltuit bani pe stadioane si terenuri de sport in zona deluroasa, au amenajat parcuri si fintini arteziene in comune cu locuitori putini, taind din pensii si salarii;
    -in comuna Carcea de linga Craiova, se construieste un mare complex SPA;se vor duce agricultorii din comuna sus mentionata la sauna , masaj, piscina etc..?
    -poporul nu o iubeste pe d. Udrea Elena pentruca este aroganta,afiseaza haine foarte scumpe vis a vis de saracia oamenilor si pentru ca dinsa conduce guvernul avindu-l in spate(sau in fata) pe Basescu !
    -sunt citeva din motivele pentru care si eu sunt in strada constient ca pentru toate acestea si inca multe altele se face vinovat conducatorul tarii. De aceea strig : jos Basescu!
    Veniti cu totii in strada , noi suntem puterea civica, trebuie sa intelegem asta odata pentru todeauna. Evident ,in mod democratic, ne manifestam forta finala la vot!

    -

  1. Anonim says:

    Datorita nemultumirii generala fata de nivelul de trai
    Din cauza lipsei locurilor de munca
    cred ca trebuie sa die amandoua, am in vedere ca intrebare, si mai trebuie adaugat ceva de manipulare leprele care vor la putere se folosesc de nemultamirea generala pentru a ajunge uar la putere
    nu anticipate nu usl mai bine pdl cu toate ca de acest partid am in minte numai scandaluri dar avantajul ca macar s au facut auzite nu ca la psd au vandut tot avutu romaniei si se spunea ca fac refirme
    trebuie reforma revolutie ompotriva asa zisei clase politice

  1. Anonim says:

    JOS HOARDA PORTOCALIE!

  1. Anonim says:

    da optiunea Din cauza manipularilor nu este ? psd + pnl = voma

  1. decenneu says:

    majoritatea habar nu au de ce stau si ingheatza in "pietele" oraselor ,usor manipulati ,neinformati,oameni ce inghit usor "gogosi" ,oferite de televiziuni,ce au tendinta de a dramatiza totul in goana lor dupa 'rating',oameni cu un coeficient de inteligenta redus ce nu au capacitatea de a discerne intre bine si rau....

  1. Anonim says:

    pt ca au fost platiti de PSD-isti !!!

  1. Anonim says:

    1. Traian Basescu
    2. Traian Basescu
    3. Elena Udrea

  1. Anonim says:

    Eu, sincer, de la 14 ani (1989) nu am auzit altceva decat ca as apartine generatiei de sacrificiu :(.Am zis bine. ma (ne) sacrificam, at cand vezi rezultate, vezi schimbare in jur e ok, stii pt ce o faci. Acum eu zic ca sunt satula am 35 ani si nu reusesc sa pun ban langa ban, sa fac un concediu pe undeva, nimic. Nu am nici televizor. Va vine sa credeti? Eu pt asta ies in strada. Pt ca sunt satula sa aud de aproape toti oamenii politici din ultimii 20 ani ca sunt implicati in scandaluri si detin sau se implica in afaceri dubiase si nu sunt trasi la raspundere. Incepand cu Isarescu si politica lui de rahat, de Basescu cu flota pe care a vandut-o, de Udrea care cheltuie bani publici(oare cum naiba a ajuns aia acolo?) si uita ca turismul ar trebui sa ne aduca bani la bugetul de stat. USL, PSD, PNL, UDMR... nici o culoare politica n-as vota acum...mi-e sila de tot, nu mai am incredere in nimeni.cred ca varianta cu monarhia constitutionala ar fi solutia ideala.

  1. Anonim says:

    incredibil!!! am crezut ca p'aici gasesc comentariile unor oameni inteligenti. ffff putine. sa va fut in gura cu basescu si portocalii lui direct in gat! pardon,era sa uit...acelasi tratament si pentru ponta si crin. dobitocilor,romanii au iesit in strada pentru ca s-au saturat de TOATA gasca de politicieni jegosi. simplu...dar fff greu de inteles pentru mustii si limbistii lu' base...auzi,basescu...ce nume de cacat!

  1. Anonim says:

    DACA ERAU DESTEPTI CEI DE LA GUVERNARE ;STIAU SA IASA DIN RAHAT
    DACA ERAU INTELIGENTI NU INTRAU DE LOC IN RAHAT
    DACA ERAU INTELEPTII ,ISI IUBEAU DUMNEZEU,SI POPORU.SI ATUNCI NU MAI GRESAU.BRAVO MARI BRITANI SI CEHILOR IEI AU STIUT SA IASA DIN RAHAT..UNDE SUNTEM NOI ROMANII?IN CARE CATEGORIE VRETI SA NE INCLUDEM?DE DESTEPTI,INTELIGENTI SAU INTELEPTII?

  1. Anonim says:

    De ce a iesit lumea in strada... nu e doar un singur raspuns la intrebarea asta, ci sunt mai multe. Au iesit pentru ca s-au speriat ca le va fi luat si dreptul la ambulanta, initial, apoi au iesit si altii pentru ca nivelul de trai este mizerabil, apoi au iesit si altii care au interes ca guvernul actual sa cada pentru a putea instaura altul la fel de mizerabil, unii au iesit ca sa-i faca pe manifestanti sa strige ceea ce vor ei...

    România trebuie sa inteleaga urmatorul lucru: poporul este fara nici cea mai mica exagerare, o turma de vite manipulata si condusa in orice directie se doreste de catre cei care detin "frâiele" mass mediei. Si nu ma refer numai la poporul român, ci in general la toata populatia planetei. Daca cineva inca nu crede asta, luati si urmariti unele documentare care nu sunt difuzate la TV, cum ar fi de exemplu: http://filmedocumentare.com/psywar-razboiul-psihologic/ sau "Sclavia Moderna" http://www.youtube.com/watch?v=dFFN719I-NA

    Trebuie sa constientizam ca tot SISTEMUL economic planetar este conceput astfel incat permanent va fi foame pe planeta, permanet vor fi datorii catre banci, permanet vor fi lipsuri.
    S-a intrebat cineva vreodata de ce traim intr-un sistem in care daca lumea nu mai cumpara produse intr-un ritm infernal, acesta intra in colaps? De ce o inventie care ar da energie gratis este ceva fatal pentru SISTEMUL economic drept pentru care asa ceva nu vom vedea niciodata atata timp cat lumea este astfel organizata?

    Nu mai asteptati schimbarea in bine de la politicienii corupti, de la marionetele marilor corporatii, caci ea nu va veni niciodata. Iar la putere, nu vor veni DECAT marionetele. Schimbarea trebuie sa se produca in fiecare individ, care inca doarme in picioare. Deschideti ochii sa vedeti in ce mizerie traim si puneti-va o intrebare simpla: "DE CE?"

  1. Anonim says:

    Trebuia pusa si intrebarea:

    Credeti ca au fost scosi de Voiculescu cu Antenele?

  1. Anonim says:

    in nici un caz ca TRAIESC BINE!!!!

  1. Anonim says:

    cand au iesit romanii in strada?
    cand vom vedea macar 100000 de oameni in fata la cotroceni , atunci putem zice ca au iesit romanii in strada....pentru majoritatea celor care au guvernat romania in ultimii 20 de ani , nu le urez decat ,, caldura mare''

  1. Anonim says:

    Sa le fie clar unora din anonimi: nu toti cei care ies in strada au fost sau sunt platiti. Noi am iesit din proprie initiativa. Protestul nostru este impotriva prostiei, impotriva lipsei de atitudine a oamenilor in genere. Ar fi cazul sa ne trezim la realitate, sa fim mai civilizati, sa evitam transformarea tarii intr-o mahala. Tine de aitudinea fiecaruia din noi. Nu neaparat x sau y este vinovat de situatia penibila in care ne aflam, ci fiecare dintre noi. Mi-ar placea sa merg pe strada in siguranta, sa nu mai vina golanii cu bolizii sa dea peste mine la semafor sau sa-mi arunce mucul de tigara pe haine in timp ce ruleaza cu 80 km/h pe bulevarde. Mi-ar placea ca lumea sa nu mai arunce gunoiul de la balcon ci sa-l duca la ghena, as vrea ca vecinul meu sa nu mai asculte manele cu basul la maxim intr-un bloc cu 90 de apartamente, crezand probabil ca se afla in jungla cu urangutani. As fi multumita ca aceasta tara sa mai aiba si productie proprie, sa mananc legume si fructe cultivate in tara mea, nu in Egipt, Israel, Olanda ... Mi-ar face placere sa merg in fiecare saptamana la teatru/opera/film fara a ma gandi ca biletul costa ... As fi fericita daca lumea ar mai pune mana si pe carte, sa citeasca, s-o rasfoiasca in detrimentul PC-urilor si a tabletelor ... As vrea sa avem scoli unde se invata carte, fara bani de meditatii, fara copii obraznici si prost crescuti... M-as simti in siguranta daca medicii ar fi mai etici, ar diagnostica realitatea si nu banii... Cu alte cuvinte, m-as simti mai bine daca am fi cizelati ...Protestez pt mai multa cultura, pt excluderea mahalalei din radul populatiei acestei tari, protestez impotriva nesimtirii cu care se fura!!!

  1. Anonim says:

    Wow, ce frumos ai scris mai sus Anonimaaaa :). Bravo ...ganduri bune pt noi toti...

  1. Anonim says:

    Ce diferenta intre cei care au iesit in decembrie'89 ori Golaniada de la Universitate si cei de acum: de la 30 de ani in sus. Nu-i ciudat? Acum 20 de ani protestatarii aveau maximum 35 de ani, azi au cel putin 45 de ani.