Crezi ca exista extraterestri?

Posted: luni, 23 ianuarie 2012 by Admin in Etichete: , , , , , , , , , , ,
18

Crezi ca exista extrateresti ? Dovezi existenta extraterestri dovezi extrateresti pareri despre existenta extraterestrilor stiri despre extrateresti poze imagini video extraterestri dovezi farfurii zburatoare dovezi prezenta extraterestrilor dovezile NASA FBI extraterestri 2012 stiri despre prezenta extraterestrilor America SUA extraterestri Dovezi extraterestri in Romania Stiri despre obiecte ciudate pe cer Stiri obiecte necunoscute pe cerul Romaniei Dovezi privind existenta extraterestrilor in Romania Pareri opinii studii analize despre existenta extraterestrilor Stiri despre fenomene si fiinte ciudate extraterestri Stiri despre Marte Stiri despre Univers Extraterestri 2012 Actualitati despre extraterestru
Multumim pentru vot! Trimite sondajul si cunoscutilor tai!!!

Twitter Facebook Stumble Stumble Digg This Technorati

18 comentarii:

  1. Mihnea says:

    da, jucatorii Barcelonei :)))

  1. Andreea says:

    Nu stiu de ce aproape toti oamenii, cand aud de extraterestri, se gandesc la monstruletii aia ca in filme. Normal ca exista o viata in afara Terrei, in conditiile oferite de planetele celelalte.

  1. Anonim says:

    Noi suntem "dupa chipul si asemanarea...." .comentariile de papagali nu sunt binevenite atata timp cat sunt dovezi materiale clare cu imagini ale lor, cu noi sau fara , cu descrieri ale unor mijloace care noua ne sant inaccesibile si acum si altele pe care pur si simplu nu le intelegem !(Zecharia Sitkyn le-a studiat 35 de ani).Andreea ,daca declari asa ritos ca nu exista ceva,poate ca si noi credem ca ne ascunzi ceva .( numai pentru tine : incearca sa aflii de ce primul om se numea ADAM >= ADAMU inseamna lucrator (sclav ) in sumeriana veche " si Dumnezeu a facut pe Adam si i-a dat in grija gradina raiului .Sunt mult prea puternici cei care ascund adevarul iar noi prea putin interesati sa-l aflam !

  1. Eu says:

    extraterestrii=demoni
    sa tineti minte asta cand va veni timpul

  1. Anonim says:

    sa mori tu: "eu"

    exista cam 60X10 la puterea 20 planete posibile sa creieze viata in univers , asa ca sssst si mai citeste biblia poate , te intrebi de ce adam si eva aveau buric :)))

  1. Anonim says:

    ALO!Un lucru e clar nu suntem singuri in univers.Sunt si alte fiinte care ne considera periculoase deoarece suntem foarte neechilibrati din punct de vedere energetic si sentimental.Oamenii sunt lacomi si schimbatori.Daca eliminam lacomia deja datele se schimba radical.

  1. Anonim says:

    In plus Hristos e arma cu care a inceput razboiul sclavilor ,o regula zice ;dezbina si cucereste;a f ost nevoie de un martir dar sa faci din el dumnezeu e prea mult.hristos prin esenta nu e altceva decat unul care nu muncea si vrajea lumea sa-i dea de mancare moca.cine era istet culegea mult si des.acum avem o gramada de biserici inutile cu popi poponari care nu platesc nici un fel de taxe iar romanii muncesc sii intretin pe acesti paraziti.Ma declar ati prostie. DUMNEZEU nu are nevoie de palate luxoase{biserici} are nevoie de credinta. iar credinta vine din sinceritate. De cate ori ai fost sincer cu tine insuti si cu cei din jur?

  1. Anonim says:

    niciodata si o sa ard in ....
    mai bine ard un joint

  1. Anonim says:

    suntem bolnavi cu caput :))

  1. La nivel stiintific, este acceptata ideea ca nu suntem singuri. Sa recunoastem insa ca suntem intr-o faza tehnologica prea putin dezvoltata pentru a putea patrunde adanc in Univers.Astronautii cred ca exista nave extraterestre care monitorizeaza Pamantul, dar se feresc sa vorbeasca deschis despre aceste subiecte.

  1. Anonim says:

    idioti sunt cei care nu cred in Dumnezeu si in slujitorii Lui !!!

  1. Anonim says:

    :)) argumenteaza tu cuvantul idiot si de ce zici asta

    dami un singur motiv dovedit ca exista dumnezeu

  1. NickB. says:

    Cititi pe net Thiaoouba Profecy. O gasiti si in limba romana. Veti primi multe raspunsuri!

  1. Anonim says:

    Cum sa fii atat de egoist incat sa afirmi ca din miliarde de planete existente, Terra e singura care are viata? Dati-va seama ca noi n-am reusit nici macar sa ajungem pe luna (filmuletele alea facute de americani sunt niste vrajeli ieftine), noi nu stim nici ce este pe luna apai pe miliardele de planete existente?! Unii nu sunt capabili sa inteleaga aceste lucruri foarte evidente.

  1. Anonim says:

    citeste aia citeste aia
    asta nu e dovada

    si da exista , atata timp cat pamantul ARE sistem de aparare cu laser, exact are lasere reale

  1. Anonim says:

    Eu sunt inclinat sa cred ca gena noastra nu e nici ea pamanteana, ci mai degraba gene recombinate...etc. ale extraterestrilor cu cele ale maimutelor.Cu alte cuvinte noi suntem experimente ale ET si nu "accidentente" ale evolutiei...

  1. Anonim says:

    citeste informatie oferita prin canalizare. descarca de pe net . da cautare pe kryon+schaumbra si vei intelege cele 7 zile de creatie si ce suntem noi ca suflete si trup si ca sunt si maimute in trup uman dar ele sunt suflete degenerate, sau decazute. si pe astia ii canaliza Lorin Furtuna.De aia pt ei atunci inca nu era Cristos pe post de Salvator.Dp ce am dat secretarului dl Furtuna adresa unui site unde se faceau canalizari fara a avea probleme de incadrare temporala si fara a fi vreodata canalizate informatii despre evenimente ce ba se vor implini, ba inca nu , ori au si fost, deci aici aveau ei probleme pe info receptionata. Si i-am zis secretarului dl Lorin F, sa intre pe site sa vada canalizari fara deficiente, exacte precise, sa isi faca determinarea numelui cosmic, sa vada de unde, qadica din care cer vin sufletele lor, cum ii cheama pe parintii lor cosmici, si au facut-o pt ca dupa cca 3 luni am auzit ca dl Furtuna afirma ca este Dumnezeu.Deci a inteles ca este fiul cui a creat sufletul sau si poate vom avea canalizare de acolo si noi prin dl Furtuna.Sanatate va doresc

  1. Anonim says:

    Eu: extraterestrii=demoni
    sa tineti minte asta cand va veni timpul

    ----

    Asa este, extraterestrii sunt o nascocire pentru ca populatia sa fie demonizata. Intrebarea este de ce se face acest lucru ? Pai raspunsul este cam acesta: Se pregateste venirea antihristului.